Video software Recenze Dazzle DVD Recorder HD

Recenze Dazzle DVD Recorder HD

Převádějte své vzácné VHS a další analogová videa do digitálních videoklipů profesionální kvality. Software Dazzle DVD Recorder HD je dělaný pro vdechnutí nového života nahrávek pořízených do videokamer nebo pro přehrávače videokazet. Poradí si také s herními systémy nebo DVD přehrávači. Po digitalizace snadno vytvoříte filmy, které potěší vás, vaši rodinu nebo kamarády.

Registrovaný uživatel3. září 2021

Dobrý nápad i vzhled, ale nefunguje.

Obraz se seká, zvuk je lehce zrychlený a ve zvukové stopě jsou neustále se opakující elektrické ruchy, i když se zařízení odpojí od videa. PC mám v kategorii, která musí recorder hravě zvládnout. Měl jsem možnost vyzkoušet dva kusy, stejný problém, z nichž první se mi povedlo včas vrátit, bohužel druhý ne. Ten jsem dal na reklamaci. Dle vyjádření technika distributora je reklamace neoprávněná, prý to musím řešit přes support firmy Corel. Pro mne naprosto nepřípustné řešení. Ve firmě Suntech, mně bylo sděleno, že to nemají jak otestovat a bylo. Zařízení si nejspíš nechám na památku, jak jsem zbytečně skočil na špek. NEDOPORUČUJI!!!

Registrovaný uživatel5. března 2021

Zařízení vráceno. Trhavé video, nesynchronizovaný zvuk (zrychluje).

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

Nefunguje

Nefunguje

Registrovaný uživatel21. ledna 2019

nemohu posoudit

Zatím se mi nepodařilo do PC dostat obraz. Jde pouze zvuk.

Potřebuji poradit, kde dělám chybu, v zapojení to asi nebude.