Recenze Daylong Kids SPF50 150 ml

Daylong Kids SPF50 je opalovací mléko s vysokým ochranným faktorem a fotostabilními UV filtry, které zajišťují vysoce účinnou UVA a UVB ochranu. Zvláště vhodné je pro děti s kůží citlivou na sluneční záření. Dávkovač a dávkovací tabulka na etiketě pomohou rodičům nanést správné množství produktu pro spolehlivou ochranu. Pro nerušený zážitek z koupání je mléko vybaveno extrémní odolností vůči…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Daylong Kids SPF50 je podle recenzí vysoce účinný opalovací krém, který chrání před spálením i při delším pobytu na slunci a je vhodný i pro citlivou a atopickou pokožku. Uživatelé oceňují jeho snadné roztírání a voděodolnost. Ačkoliv je cena vyšší, většina recenzentů považuje kvalitu za odpovídající.

• Dobře se roztírá
  • Chrání před spálením i při delším pobytu na slunci
  • Vhodný pro citlivou a atopickou pokožku
  • Voděodolný
  • Aplikace s pumpičkou je pohodlná
  • Vyšší cena

Registrovaný uživatel9. listopadu 2022

Perfektní na atopickou pokožku dcerky - jen tak něco ji nesedne, ale tento ano..

Cena, ale pokud funguje…

Doporučuji pro citlivá miminka

Registrovaný uživatel19. září 2022

Jediný opravdu voděodolný opalovací krém pro děti. Nejlepší a nejkvalitnější. Jiný už nekupuji.

vysoká cena (ale za kvalitu si člověk rád připlatí)

Nejlepší voděodolný a opalovací krém pro děti

Registrovaný uživatel7. září 2022

skvěle se nanáší, dobře chrání, kupujeme opakovaně

Registrovaný uživatel9. srpna 2022

Tento opalovaci krem používáme s dětmi už pár let - máme velmi citlivou pokožku. Na střídačku používáme i u moře faktor 30.... 100% spokojenost

Dany S3. července 2022

Jsme s dcerou na Lastovo, kde to pálí jako blázen, krém perfektní a jiný bysme ani nekoupily. Zkusily jsme vloni nadherně opálený bez spálenin. Za nás nejlepší krém. Mimo slunce mezi 11-16 je asi samozrejmost.

Vyšší cena, ale za to to opravdu stoji! Nešetřete opravdu!

Naprosto doporučuji tento produkt používám také

Registrovaný uživatel30. června 2022

perfektně chrání před spálením. Syna jsem s ním namazala během dne pouze 2x a koupal se v moři i bazénu a nespálil se

Registrovaný uživatel22. srpna 2021

Dobře se roztírá, není to takový ten hutný tužší krém. Aplikace s pumpičkou perfektní.

Registrovaný uživatel13. července 2021

Výborně se roztírá, dobře chrání.