Přípravek na opalování Recenze Daylong Cetaphil Sensitive Gel-Creme SPF50+ 100 ml

Recenze Daylong Cetaphil Sensitive Gel-Creme SPF50+ 100 ml

Daylong Cetaphil Sun Sensitive gel-krém poskytuje ochranu před slunečním zářením pro osoby s velmi citlivou kůží a se sklonem k alergii na sluneční záření. Lehký gel-krém se rychle vstřebává. Poskytuje okamžitou ochranu.

Registrovaný uživatel13. srpna 2024

Le

Zuzana Šeráková20. června 2024

Hrůza, Daylong byl můj nejoblíbenější krém. Používám ho už cca 18let, kdy mi ho doporučila detska lékařka,že stačí natřít jen jednou. Každému jsem ho doporučovala jak je skvělý,že se mi děti nikdy nespalily. A letos poprvé v životě jsme spálená celá rodina. Nevím zda je to tím,že deylong začala vyrábět jina firma,ale je to hrůza!!!

ala.ch17. června 2024

Perfektní, nemá že obleceni

Dana19. května 2024

Stacise natřít 1x denně

Registrovaný uživatel27. září 2023

účinná ochrana i pod africkým sluncem ( rybaření na Zanzibaru). Syn má světlou pleť, nicméně tento krém splňuje očekávání, spolehlivě chrání, odolný i mořské vodě.

100% kvalita, 100% spokojenost

Registrovaný uživatel22. srpna 2023

Moje kůže se chovala úplně stejně jak po jakémkoliv jiném přípravku. Žádný rozdíl kromě cenového jsem nepocítila.