pracovní vesta Recenze CXS Antarktida 1121-001-800

Recenze CXS Antarktida 1121-001-800

Pánská vyhřívaná vesta Antarktida od značky CXS je z příjemného fleecového materiálu. Má integrované topné prvky v oblasti hrudníku, zad a zadní části krku. Ovládání je velmi intuitivní a umožňuje zvolit si ze tří různých stupňů vyhřívání dle potřeby. Vyhřívání je napájeno powerbankou připojenou USB kabelem, který ústí do vnitřní kapsy, ve které lze powerbanku uložit.

Marcela7. února 2025

Měkká, na omak příjemná vesta, teplá i bez zahřívání. A zahřívání je ,, třešnička na dortu" ,je naprosto skvělá. Jsem s ní velmi spokojená.

Varianta XXXL
Matej27. listopadu 2024

Vesta slouží jak má, venku jsem převážně v noci, takže jí mám vyzkoušenou v mínusových stupních. Používám 24k mAh powerbanku a na maximální stupeň vydrží přes 7-8 hodin určitě. Doporučuji

Varianta L
milous6727. listopadu 2024

dobře vypadá vyhřívaná

kupoval jsem pro manželku a je velice spokojená

Varianta L
Petan7. listopadu 2024

Dost teplá samo o sobě, dobře zvolený materiál z kterého je vyrobena , krásně hřeje už na první stupeň.

Nemá ve spodním lemu šňůrku na stažení.

Celkově jsem s tímto výrobkem spokojen a být to jako mikina nemělo by to chybu, doporučuji.

Varianta XL