Elektrokolo Recenze CRUSSIS Pan-Largo 9.8-M 20 Ah 29" 2023

Recenze CRUSSIS Pan-Largo 9.8-M 20 Ah 29" 2023

Elektrokolo CRUSSIS Pan-Largo 9.8-M 20 Ah 29" 2023 je pánský model určený primárně pro jízdu v terénu. Jeho konstrukce a vlastnosti jsou navrženy tak, aby poskytovaly pohodlnou a bezpečnou jízdu na různých typech povrchů. Toto elektrokolo je vyrobeno z duralu, což je lehký a pevný materiál, který zajišťuje vysokou odolnost rámu vůči nárazům a zároveň umožňuje snadnou manipulaci s kolem. Kolo…

annarybarova196410. března 2024

Zatím splňuje všechny očekávání. Můžu doporučit prodejnu a ochotný personál

Varianta 18"
Registrovaný uživatel15. září 2023

Výdrž baterie, síla motoru, líbí se mi auto výpomoc

Pořad jsem přemýšlel co to drnčí a zjistil jsem že jsou to odrazky na kolech Po jejich odstranění je klid

Registrovaný uživatel28. dubna 2023

česká firma, krásný design, vynikající motor Panasonic vysoce převyšuje Bafang, poměrně dobrý poměr cena-výkon, dostačující výbava, slušná výdrž baterie Samsung

Panasonic nemá na displeji údaj o reálném čase! Kolo nelze zamknout PINem, 25kg je 25kg

Převažují klady a nově otevřené možnosti pro cykloturistiku i v horším terénu a hlavně kopcích

Registrovaný uživatel22. dubna 2023

Objednal jsem si už seřízené elektrokolo na prodejnu v Brně. Rychlé, příjemný personál. Doporučuji obchod Insportline, objednám v budoucnu znovu.