Ještě nezažil co by nevijel i když používám nejvíce buď svou sílu nebo Eco.

Elektrokolo CRUSSIS Pan-Atland 8.8-M 20 Ah 27,5
Ještě nezažil co by nevijel i když používám nejvíce buď svou sílu nebo Eco.
Rád jezdím mimo silnice lesními a polními cestami pokud možno mimo silnice. Vyjedu s ním každý kopec do 12%. Velmi dobrý dojezd na ECO až 180 km. Ostatní režimy jsem pro příliš velkou přípomoc nepoužíval. Baterie se rychle dobije. Při projetí trasy 37 km se stoupáními a klesáním (např. Hostivice-Dědina-Veleslavín-Divoká Šárka-Vokovice-Tuchoměřice-Kněževes-Středokluky-Dobrovíz-Jeneč-Hostivice) se spotřebovalo asi 30% kapacity baterie. Zkoušel jsem jet i bez baterie a mohu říci, že i do prudšího kopce je jízda poměrně snadná. Jezdím podle počasí tak 2×týdně různé trasy.
Samozřejmě je kolo těžší než kolo konvenční, což poněkud vadí při nakládání do některých dopravních prostředků. S tím se ale musí počítat.
Jsem velmi spokojen, protože to byla dobrá volba. Pro milovníky jízdy v terénu je to velmi dobrá možnost.
vyhovujici nastaveni rychlosti a prevodu
zatim jsem na zadne neprisla
Trochu delší dodací doba, asi kvůli svátkům.
Výborný nákup v době slev.
I s pomocí EKO velmi pohodlné šlapání včetně řazení bez problémů.
Silnější pomoc jsem zatím nepotřeboval, tak zatím nevím co to dokáže
na plné pecky :-))))))))))))
Zatím nevím, ale myslím si, že v našem Lbc kraji 150 km na jedno nabití neujedu.
Hezké barevné provedení
naprosto tichý motor Panasonic
velmi silná asistence
minimální odpor motoru při vypnuté asistenci
slušná váha
reflexní barva