kvalita, cena

kvalita, cena
Moc nejsem spokojený, neboť zvuky, které jdou z motoru je dost nepříjemný a reakce obchodu, že je to normální je zarážející.
splňuje naší představu
velké kola , dostatečná kapacita baterie , zatím jsem ve fázi seznamovaní se z elektrokolem ale spokojenost
nedostatky jsou asi jen takové kosmetické jako je že není vybaveno stojanem a třeba chybí i šroubky na lahev
mam najeto cca 50 km za 2 dny a už mi vrže při šlapaní po prozkoumaní internetu je to slabost kterou by mohli odstranit již z výroby
Líbivé kolo, pohodlné na jízdu v terénu i po silnici.
Vrzání a pískání, zatím jen nepatrné.
Zatím spokojenost.
Dostatečná kapacita baterie. Velikost rámu a kol přímo komunikuje s mou výškou 188cm. Mám rád transparentní vzhled sportovního vybavení , tedy cyklistického. Pohled na kolo mě oslovil a prvních sto kilometrů mě dostalo. Jsem velice spokojen . Z mého pohledu a požadavků příjemné až luxusní ježdění.
Velká kola
Padající řetěz,přeskakování řetězu na ozubených zadních kolech,hlášení chyb na motoru,za 3 měsíce provozu 3x v servisu.
Velké zklamání za 55tisíc.
Vzhled.
Docela těžké a nejrychlejší převod je na silnici pomalý.
Docela to funguje.
jsme naprosto spokojeni