Elektrokolo Recenze CRUSSIS e-Fionna 7.7 14,5 Ah 29" 2022

Recenze CRUSSIS e-Fionna 7.7 14,5 Ah 29" 2022

Dámské horské elektrokolo CRUSSIS e-Fionna 7.7 je určeno pro jízdu v terénu, ale bez problému zvládne i silnici nebo cyklostezku. Rám je díky pohodlné geometrii plně přizpůsoben dámským potřebám. Geo­metrie rámu zajišťuje skvělou stabilitu a ovladatelnost e-biku, k čemuž přispívá rovněž baterie s Li-Ion články Samsung o kapacitě 522 Wh. Ta je do rámu elektrokola plně integrová­na.

Registrovaný uživatel16. srpna 2023

Pěkné kolo za dobrou cenu. Kolo jsem zakoupila přes e-shop a ve skutečnosti je mnohem hezčí než na fotce. Zatím jsem vyjela pouze třikrát, ale jsem s vlastnostmi kola velmi spokojená (pohodlná sedačka, super výdrž baterie).

Registrovaný uživatel30. října 2022

Moc hezké kolo Oceňuji, že se dá baterie vytáhnout. Výdrž tak akorát Velká kola Jednoduché nastavení

Na mě jako na ženu je kolo hrozně těžké, mám problém ho vytlačit do kopce Občas se mi stane, že mě kolo do kopce zradí, motor vynechá a musím si jednou, dvakrát šlápnout bez pomoci nebo mi pro změnu vypadne řetěz. Krom toho jsem si vybrala špatnou velikost ale to je moje blbost. Při mých 160cm by mi spíš vyhovovalo S

Kolo pro nenáročné

Registrovaný uživatel10. srpna 2022

Nad míru spokojená

Můžu jen doporučit

Registrovaný uživatel31. července 2022

v tuzemsku montované,zajímavá barva

ani jeden ze dvou dárků nabyl funkční,ale byly vyměněny poměrně nepřesné řazení

celkem dobré

Varianta 19"