Elektrokolo Recenze CRUSSIS e-Atland 7.7-S 17,5 Ah 27,5" 2022

Recenze CRUSSIS e-Atland 7.7-S 17,5 Ah 27,5" 2022

Elektrokolo CRUSSIS e-Atland 7.7-S je vhodné pro jízdu v terénu, ale je také schopné zvládnout jízdu po silnici či cyklostezce. Toto kolo je určeno pro uživatele, kteří hledají univerzální řešení pro různé typy povrchů. Kolo je vyrobeno z duralu, což je lehký a odolný materiál, který zajišťuje dlouhou životnost kola. Geometrie rámu tohoto modelu je navržena tak, aby poskytovala vynikající…

Registrovaný uživatel1. února 2023

dobra cena ,kvalita, za tuto cenu jsem nic lepšiho nenašel

je zima, tak ted to nemužu ohodnotit,ale už jsem kolo vyzkoušel,našel jsem kus suche cesty i větši stoupani a vše bylo bez problemu, kopce jsem zvladl bez problemu, toto kolo jsem chtěl a už ho mam

Varianta 18"
Registrovaný uživatel28. srpna 2022

Poměr cena a výkon je dobrý .Kdo umí sladit řazení rychlostí na motoru s přehazovačkou bude spokojen .Kolo táhne i na docela strmých kopcích bez problému i při 105 kilech živé váhy .Doporučuji středně těžké povrchy .Na asfaltu to jede s minimální zátěží .

Na extrémní povrchy a stoupání snad jenom pro člověka s lehkou váhou.

Za tu cenu dobré kolo ,pěkný vzhled a dobrý dojezd .Dojezd ovlivní jízda v kopcích a silnější proti vítr .

Varianta 20"
Registrovaný uživatel22. srpna 2022

Výborný poměr cena/výkon. Svezení je příjemné a ovládání el. motoru bez problémů. Vynikající display. Čitelný i na ostrém slunci.

Dost tvrdé gripy. Tlačily do dlaně. Ihned jsem měnil. Na menší postavu také dost široká řidítka.

I přes malé výtky doporučuji. Nelituji koupě. Esteticky pěkné kolo.

Varianta 18"
Registrovaný uživatel7. června 2022

Dobre jizdni vlastnosti,pri usporne jizde dojezd 200km.

Lehke vrzani v krku riditek.

Varianta 20"