Hmotnost 250 gBulgur si připravovali už starověcí Babyloňané, Chetité a Židé. Ječmenný bulgur se vyrábí ze zrn ječmene, které se nejdříve očistí a předvaří, potom usuší a nakonec naláme na menší kousky.
Informace o Country Life Bulgur ječmenný Bio 250 g
Popis
Bulgur si připravovali už starověcí Babyloňané, Chetité a Židé. Ječmenný bulgur se vyrábí ze zrn ječmene, které se nejdříve očistí a předvaří, potom usuší a nakonec naláme na menší kousky. Díky této úpravě má delší trvanlivost a je rychle uvařený.
Bulgurem můžete úspěšně nahradit nebo doplnit rýži - ať už jako přílohu, nebo v rizotech a paellách. Bulgur se dá použít i do moučníků a sladkých jídel - dobrý je bulgur na sladko, uvařený na kaši například s vanilkou a skořicí.