To nejlepší z kachny. Konfitovaná kachna provoněná majoránkou, dochucená solí a pepřem. Tuto delikatesu doporučujeme s čerstvou bagetou a vínem. Ochutnejte, a věříme, že se tento výrobek stane nezbytnou součástí vašeho jídelníčku. Paštiky doporučujeme konzumovat při pokojové teplotě a před podáváním promíchat, aby se propojily všechny chutě. Po otevření je nutné skladovat v ledničce a do 2 dnů zkonzumovat. Složení: kachní maso (CZ), kachní tuk (CZ), jedlá sůl, tymián. Hmotnost: 170 g Skladování: Uzavřenou konzervu skladujte při teplotě od 5–30 °C. Po otevření skladujte v ledničce do 10 °C a spotřebujte do 2 dnůO firmě ČongrádyKonzervované výrobky Čongrády vycházejí z rodinné receptury, kterou vytvořil dědeček Zuzany - Štefan Čongrády. Několikaleté zkušenosti z vesnických zabijaček mu umožnily vyrábět domácí paštiky, pomazánky a masové konzervy s vyváženou chutí a hlavně ze skutečného masa. My jsme navázali na jeho zkušenosti a přinášíme na stoly našich zákazníků výrobky pouze z přírodních ingrediencí. Přesně takové, jako byste si je udělali sami doma. Věříme v poctivost řemesla, a proto celá výroba prochází našima rukama – od příjmu masa až po zabalení a dodání konečnému zákazníkovi. Pečlivě si vybíráme dodavatele, abychom měli záruku, že jsou všechna masa českého původu. Chuťový zážitek je pro nás nesmírně důležitý, stejně jak samotné balení a prezentace výrobků. Jsme tu pro vás, pro naše zákazníky, abychom zachovali tradice a chutě také pro další generace. Výroba našich paštik a masových výrobků probíhá v Ležkách v Ústeckém kraji. Náš československý tým spolupracuje s kvalitními českými chovateli a dodavateli, aby ve výsledku vznikly chutné a kvalitní paštiky a konzervované výrobky. U nás byste zbytečně hledali syntetické konzervanty a aditíva. Čongrády výrobky vyrábíme klasickým způsobem tepelné konzervace – termosterilace. Proto můžeme s čistým svědomím říct, že se jedná o přírodní výrobky, bez lepk