Skvělý pomocník pro drobný úklid doma i v autě..
Občas mi ventilací odfoukne to, ci chci vysát..8-D

Skvělý pomocník pro drobný úklid doma i v autě..
Občas mi ventilací odfoukne to, ci chci vysát..8-D
Pěkný vzhled
Slabý výkon, malá nádržka na prach, dlouhá hadice téměř nesaje.
Zápory převyšují. Cena neodpovídá kvalitě.
výborný sací výkon , používám denně.
Je lehký, zabere málo místa, dva stupně výkonu, dlouhá výdrž, bohaté příslušenství, snesitelná hlučnost.
Zatím žádné nedostatky nezjištěny. Splnil, ba předčil naše očekávání. Je to již druhý vysavač, ale to se nedá srovnat. . Ten první jiné značky byl ovšem také o polovinu levnější a o šest let starší. Inu pokrok nezastavíš, jak řekl klasik.
Vysavač mohu doporučit.Je sice ve vyšší cenové kategorii, ale vyplatí se přidat.Ale, jak řekl jiný klasik,, nemohu si dovolit kupovat levné věci,,.
Malý, výkonný, rychle vyčištěný, neustále nabitý, dostatek nástavců
Funguje dobře tak jak je inzerováno
Zatím jsem se zakoupením výrobkem spokojená
Perfektně vysává. Koupila jsem další dva jako dárek.
přístroj je lehký, malý a přesto velmi účinný
výrobek jsem doporučila přátelům
sací výkon
celkem krátká výdrž.
Dobrý poměr cena kvalita
Na to, že se jedná o takové malé provedení - vynikající výkon. Koupila jsem sestře k narozeninám a když jsme si ho vyzkoušeli, koupila jsem ho i sobě. Perfektní na různé drobky od dětí do kuchyně, na pavučiny, do užších míst, kam se mi nedostane robotický vysavač. Super na dočištění filtru v sušičce, na běžný úklid do auta!
Trochu horší čištění toho papírového filtru,
Jedna z nejlepších věcí, kterou jsem v poslední době koupila!
žádné zboží jsem neobdržela, čekám víc než měsíc
Perfektní design,vysoká účinnost sání,bohaté příslušenství.
Určitě doporučuji
lehký, výkonný, používáme ho denně
Za ty peníze jsem spokojen. Vysává moc pěkně.
Škoda že nejde nabíječka přidělat na zeť
Funkčně je vysavač OK, i když výdrž na jedno nabití by mohla být větší, ale na krátké vysávání auta postačí.
Výborně se rozebere a vyčistí.
Balení obsahovalo vysavač bílé barvy i s bílým příslušenstvím, ačkoliv se uvádí barva výrobku černá. Měli by jste zákazníka upozornit na jinou barvu.
Když pominu bílou barvu, se kterou jsem se již smířil, našel jsem pro vysavač místo, kam se bílá barva hodí, tak i dobře vypadá.
Zatím asi nejlepší ruční vysavač, který jsem měl.
- vzhledově vydařený
- vždy připravený k použití
- lehký do ruky
- výkon vyhovující
- používám každý den
Dobrá koupě za dobrou cenu