Dobrý sací výkon, různé nástavce, na luxování vám posvítí
Je docela těžký a hlučný

Dobrý sací výkon, různé nástavce, na luxování vám posvítí
Je docela těžký a hlučný
Už jsem tento produkt měla a naprosto jsem s ním byla spokojená, tak jsem si objednala druhý.
Nekvalitní - nepoužitelná, nabíjecí základna...
Výdrž baterie, osvětlení vysávané plochy, spoustu nástavců.
Prostě super.
Pro mne: mám funkční jen jednu ruku.
1. Je lehký a velice snadno ho ovládám.
2. Má spoustu užitečných nástavců.
3. Na jedno nabití mně vysaje celý můj 2+kk.
4. Velice snadno se čistí
Už jsem vyzkoušela několik vysavačů, které jsem následně rozdala nebo prodala, takže za tento výrobek Vám srdečně děkuji.
Je skvělý na běžné vysávání - doporučuji.
svělý tah, výkonný, používám několikrát denně
rozhodně doporučuji
Na moje potřeby vysávání /hlavně na nečistoty při línání psa/ je dostačující.
Podle recenzí.Měl jsem dva asi po šesti stovkách,stačily ale po dvou letech konec.Tento má pořádný tah.Snad vydrží,Denně na menší čurbes supr.
Mohl by mít pevnější držák
poměrně dobrý výkon, příslušenství, snadná obsluha, přijetelná hmotnost
Silná baterie a dobrá výbava, přiměřená ceba
Rotační kartáč je nevhodně umístěn na nástěnném držáku. Překáží při nasazování vysavače.
Celkově OK.
jsem spokojený
Výdrž baterie a sací výkon OK
Před 2 lety jsme tento výrobek koupili synovi s přítelkyní. Nemůžou si ho vynachválit, a proto když se mi rozbil můj starý, hned jsem věděla že si ho objednám také. Jsem velice spokojená. Je silný, vezme veškeré nečistoty co potřebuji.
Velký sací výkon
Na to, že se jedná o ruční vysavač, je výkonný a prakticky.
hlučnější , hlavně při vyšší rychlosti
Spokojenost, mám malou vnučku, která leze, používám často.
Silný sací výkon.
Na úkor silného sacího výkonu,doba vysávání cca 30 min.Pokud chvilku vysáváte,vyčistíte filtr a vysypeme z nádoby bordel,pak se dá uvažovat o 35 min vysávání,kdy se dá ještě něco vysát.Pokud tento druh výrobku už má za nějaký ten rok čtou řadu nástupců,dalo by se dedukovat,že nějaká řada bude prémiová.Za extrémní kladné vlastnosti by člověk rád připlatil.Kdo ne,spokojil by se s lacinější a méně výkonnou řadou.
Vysává velmi dobře zakoupeno na kočičí chlupy vše ok
Dobře vysává i větší smetí přichycené v koberci. Použití i bez nástavců je velmi dobře. Zatím luxuji10 minut nejvíce a výkon je super.
Doporučuji, jeden z nejlepších ručních nabijecich vysavačů.
Dobrý výkon, dlouhá výdrž. Používám hlavně v autě - super.
Zatím nic. Čas ukáže...
V porovnání s jinými značkovými výrobky má dvojnásobnou výdrž a lepší sací výkon (hodnoceno subjektivně).
Sací výkon, výdrž baterie, snadná údržba