Vysavač Recenze Concept VP4210

Recenze Concept VP4210

Concept VP4210 tyčový vysavač 3v1 z řady Perfect Clean s mopem a ruční jednotkou, který si poradí se všemi typy podlah včetně koberců. Pomocí odnímatelné jednotky pro ruční vysávání s bohatým příslušenstvím snadno vysajete všechna těžko dostupná místa a díky mopu můžete pohodlně vytřít i podlahu. Klíčové vlastnosti - vysává i vytírá - na jedno nabití vydrží 40 minut - zbaví vás virů i…

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Vysavač Concept VP 4210 je vhodný pro tvrdé podlahy i delší koberce. Díky odnímatelné nádobce na vodu je možné s ním nejen vysávat ale také vytírat. Díky výkonnému motoru a sacímu výkonu si hravě poradí s každou nečistotou, zvířecími chlupy či vlasy. Vhodný je pro alergiky, neboť při vysávání nevíří do okolí tolik prachu jako jiné podobné vysavače. Dostatečná kapacita baterie pak zase zajistí, že úklid zvládnete na jedno nabití. Nevýhodou ovšem je dlouhá doba nabíjení, která překračuje 4 hodiny. Dalším negativem je pak vyšší hlučnost. Jestliže hledáte šikovného pomocníka na vysávání do vaší domácnosti, rozhodně neváhejte a vyzkoušejte Concept VP 4210, nebudete litovat.

Více na CoVybrat.cz

bohaté příslušenství

dlouhá výdrž baterie

dostatečný výkon

dobrá manipulace

hodně dlouhé nabíjení

hlučnost

pro někoho málo účinný mop

Registrovaný uživatel13. září 2022

Vypne po dvou minutách.

Václav22. srpna 2022

Méně používaný. pokud fungoval, vcelku spokojenost.

Po necelých třech letech nešel zapnout, ani nabíjet. Motor je funkční, akumulátor má napětí 19,6V, Závada je v řídící jednotce, která je integrovaná v základní desce. Po telefonátu se servisem Concept zklamání. Servisní technik mi sdělil, že elektronika není na skladě a mám si zavolat za měsíc nebo za dva, až jim přijde zásilka s Číny.

Český výrobce CONCEPT čeká na zásilku z Číny a nemá náhradní díly skladem. Jedná se již o druhý obdobný případ, kdy výrobek přestal fungovat cca. po třech letech. stejná závada.(že by se jednalo o kazítka?)Vysavač i s bohatým přislušenstvím skončí v elektro odpadu. Pokud výrobce nemá náhradní díly, tak vyrábí drahý elektroodpad a předpokládá, že si nespokojený zákazník tupě koupí opět jejich výrobek. Již jsem objednal nový tyčový vysavač, za poloviční cenu, ale ne od fi. CONCEPT.

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

Přesně podle představ. Jednoduchý v použití i v čištění. Bez kabelu, podsvícení, funkce mopu.

Bohužel měsíc od koupi v něm něco prasklo a vysavač už spouští jen vteřinu. Asi nějaká pojistka možná. Takže je v reklamaci. Věřím v rychlé a kladné vyřízení, pač mi doma chybí.

Registrovaný uživatel6. června 2022

Jediné co hodnotím kladně, je možnost vytírání, která na rychlé setření stačí.

Špatně vysává, výkon je nedostačující, dá se s ním pracovat pouze na plný výkon, to znamená, že je pak hned vybitý a stejně špatně vysává. Neustále se ucpává. Dlouhé nabíjení je také nevýhoda.

Bohužel nemohu vrátit, příště zvolím určitě něco jiného. Znovu značku concept zkoušet nebudu. S Etou jsem byla spokojenější, ačkoliv nevytiral byla bych raději měla ten starý.

Registrovaný uživatel13. května 2022

Skvělý vysavač, hlavně pokud máte zvířata, zároveň vysává i vytírá, menší část na gauč funguje výborně

Registrovaný uživatel10. dubna 2022

Lehký dobře se s ním manipuluje.

Nic jsem zatím neobjevila

Výborný pomocník v domácnosti

Registrovaný uživatel22. března 2022

Produkt jsme zakoupily a hned ten den musely vrátit baterie byla špatná ,ale já používám 4205 a stím jsem spokojená

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

Když byl v pořádku vše ok.

Po měsíci nefunkční

Registrovaný uživatel19. ledna 2022

vysávání dobré

vytírání špatné vůbec to není poznat že se vytírá

dobrý vysavač jinak mě to zklamalo

Registrovaný uživatel8. ledna 2022

Zboží splňuje moje očekávání. Kolečka gumová, dobrý tah, dobrá manipulace. Mám konvici této značky spoustu let a stále funguje. Jsem spokojena.

Není zatím co vytknout

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Dobrý pomocník do domácnosti. Velká sací síla na to že je to akumulátorový přístroj.

Registrovaný uživatel15. prosince 2021

vždy po ruce, ihned čisto

Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

je lehký, krásně vysává. jsem velmi spokojená

zatím jsem žádné nenašla

Registrovaný uživatel7. listopadu 2021

Cena, dobrý výkon, hodně příslušenství

Není kam dát příslušenství, hodila by se políčka

Registrovaný uživatel2. listopadu 2021

Šikovný, tichý, lehký, dobře plní své funkce, snadno se s ním manipuluje

Spouštěč je na rukojeti příliš vysoko a kvůli tomu prakticky pokaždé, když vysavač vezmu do ruky, ho omylem stisknu a vysavač se zapne. Spíš jde jen o zvyk

Registrovaný uživatel24. října 2021

Rychlé dodání. Máme psa a chlupy jsou všude, tento vysavač je na to prostě super. Už bych neměnila velký pomocník. U nás jede několikrát za den každý den

Registrovaný uživatel24. června 2021

Velmi spokojená. Všestraný a kvalitní úklid. I když na jedno nabití nestihnu uklidnit (vytřít) celý dům.

Registrovaný uživatel23. června 2021

vysoká výdrž baterie, i při vysokém stupni sání, vysaje v pohodě celý byt

malý sací výkon, mohu srovnávat s předešlým vysavačem Bosch

Kupovala jsem kvůli možnosti vysávání a vytírání v jednom. Ale s kvalitou vysávání nejsem úplně spokojena

Registrovaný uživatel23. června 2021

Moc spokojena