Vysavač Recenze Concept VP4200

Recenze Concept VP4200

S tímto bezkabelovým vysavačem 3v1 zkrátíte dobu úklidu na minimum. Concept VP4200 z řady Perfect Clean dokáže rychle a efektivně vysát nebo vytřít všechny typy podlah ve vašem bytě či domě, a to včetně koberců. Klíčové vlastnosti - tyčový vysavač, ruční vysavač a mop - turbo kartáč na všechny typy koberců - kvalitní Li-Ion baterie - výdrž až 30 minut - bohaté příslušenství Tyčový…

Dobry Daniel1. července 2020

Lehké ovládání. Vše se dá vyčistit.Výkon dostačující na častější úklid. Na pořádný úklid je potřeba stejně velký a silný vysavač. Vytírání taky dobré.

Delší doba nabíjení. Při vysávání chlupů od psa se rychle zanese sací trubice, takže je potřeba na to myslet a častěji vysypávat.

Velký vysavač to nenahradí, to je snad jasné, ale pro mě je to velmi oblíbený pomocník na každodenní úklid po psovi a dětech. Klidně bych doporučil.

Registrovaný uživatel20. dubna 2020

- přemisťování - snadnost pohybu - ruční vysavač

- Slabý sací výkon - Vysoká hlučnost - Krátká výdrž baterie

Poprvé jsme vyzkoušeli změnu, a zakoupili jsme tyčový vysavač. Tyčový vysavač nenaplnil naše očekávání , tudíž jsme se vratili ke klasickému vysavači.

Registrovaný uživatel3. prosince 2018

Na každodenní úklid je to super. Pro domácnost s malými dětmi, je to ušetření času. žádný mop, přípravky, čapnu to a v jídelně po těch čunících to vytřu a je to za chvilinku suché. Což beru jako hodně velké plus!

Registrovaný uživatel13. listopadu 2018

Rychlý úklid, používám ráda a na každodenní prach nebo rychle uklidit něco rozsypaného super.

Vytírání fajn, ale není to pořádě jednou nejméně za týden to chce pořádně vytřít mopem.

Mám malé děti tak jede skoro pořád, fajn pomocník na rychlý úklid. Doporučuji.