Bez kabelu,to mi vyhovuje,bez sáčkový,taky velké plus.Skladný.
Slabší výkon,brzy je zacpaný filtr,každou chvilku vysypávám smetí a otírám filtr,aby sál.
Jinak to jde

Bez kabelu,to mi vyhovuje,bez sáčkový,taky velké plus.Skladný.
Jinak to jde
krásně vysává, je velmi výkonný
- trochu víc hlučný
- chybí regulace výkonu při vysávání ručním modulem
za mne OK
Zklamala mě pouze malá velikost kartacoveho nástavce, na fotu vypadal větší.
Výkon
Přes tmavý plast není vidět obsah vysátý v nádobce.
vydrží dlouho nabité.
lehký , výkonný , snadná dostupnost
Vysává skvěle psí chlupy
Vydrží dlouho
Výborný výkon ručního vysavače
Trochu hlučnější
Velice kvalitně vysává (máme psa)
Dlouhá výdrž baterie
Příslušenství má vv nabíjecí stojánku, takže v příp. potřeby využití není po ruce. Měla jsem předtím také CONCEPT a to, že nástavec s kartáčkem byl přímo u ruční jednotky mě velmi vyhovovalo.
Po zadních kolečkách zůstávají v koberci viditelné koleje.
Dobrý vysavač na pevné podlahy.
neptal jsem se
neptal jsem se
Max spokojena
Velmi dobrý výkon za přijatelnou cenu
Zatím ne,mám ho krátce
Výkonný, dobře funguje
Nemá hubici bez rotačního kartáče
Hlavní funkce-vysávat funguje výborně
Skladný, dobrá účinnost sání pro běžný úklid. Rychle jej lze využít jako ruční, na vysávání plochou hubicí v špatně přístupných místech či vysátí čalounění.
Údržba je jednoduchá-vysypat hrubý obsah a plochým štětcem stáhnout nečistoty z obou filtrů. Též je nutné prohlédnout rotační kartáč a odstranit případné namotané nitě ap. Tento kartáč se dá snadno vyjmout a opět nasadit.
Při vysávání koberce s vlasem klade při dopředném posunu hubice zvýšený odpor.
Vhodný pro běžný úklid. Baterie má slušnou výdrž i pro 4+1 byt. Se spotřebiči
zn, Concept mám již 12 let dobrou zkušenost-jsou vysoce kvalitní.
Kapacita baterie - výdrž po nabití, vysoký sací výkon . Solidní cena a dostatečný popis k výrobku před jeho zakoupením.