Vysavač Recenze Concept VP4080

Recenze Concept VP4080

Když budete mít po ruce tyčový aku vysavač Concept VP4080, úklid podlah vám půjde rychle od ruky. Tento šikovný pomocník do domácnosti vyniká svým štíhlým tělem a nízkou hmotností 2,2 kg. Snadno s ním proto uklidíte i obtížněji dostupná místa včetně schodiště. Při pohybu vás navíc nebude obtěžovat žádný kabel, z jedné místnosti do druhé se tak přesunete bez hledání elektrických zásuvek.

Registrovaný uživatel28. června 2022

Cena v akci 1850kč. Dokovací stanice Lehká váha Rotační kartáč Český výrobek Není multifunkční 40min provozu v eko režimu 3 led stav baterie Barva cca 2kg je fakt lehký dokovací stanice vyšší 1cm plastu nad podlahou není problém vytírat přesně okolo

Vyšší hluk ( takové jako by lehké pískání-nejde popsat) u vyššího výkonu. časem si zvyknete prachová nádoba pokud jsou vlasy, v jedné části se trošku hůře dostávají ven Ale to jsou malicherné věci.

První aku vysavač na zkoušku, takové koště na elektriku. Super dokovací stanice, kterou po použití vysavač zaklapne ze zadní části a krásně stojí a dobíjí se. vytírání okolo bez problémů. Tím pádem odpadá i u všech dostupných, hledání šňůry a její zapojování dolů či na střed, přidělávání na zeď, atd. Vše odpadá. Připojím do zásuvky a pak jen zaklapne na nabíjení. Vydrží v nižším režimu až 40 min. Po měsíci používání místo koštěte super. Ještě jsem nenabíjel. 2 režimy luxování podle výkonu. Jediný nedostatek vidím ve vlasech, co se v nádobě bez sáčku, zachytí v jedné části, velikost obdélníku, ale, lžičkou, či nožíkem (vlasy) vytáhnete a jsou v koši (3 vteřiny). Opláchnete nádobu, filtr, vše uschne a pak složíte a vše super. Určen pro starší osobu právě s ohledem na pohodlí. Poměr cena, kvalita a vše okolo 96%. Vhodné pro lidi co se nechtěj ohejbat pro nabíjecí kabel. Vhodné pro starší, či důchodce. Náhrada místo koštěte.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

Spousta-vetsi srot jsem zatím nikde nekoupil

Registrovaný uživatel4. října 2021

tichý, výkonný, vždy po ruce

Registrovaný uživatel20. července 2021

Malý, lehký, dobře ovladatelný

Do nádržky na bordel nic nepadá, mám zvířata a chlupy ucpou celou tu sací soustavu a do nádržky v podstatě nic nespadne. Musím ho dvakrát za jeden úklid rozebrat a vyčistit, což je dost otravné.

Dobrý ale nevhodné pro zvířecí chlupy. Což jsem se mám pocit při nákupu nikde ne dočetl.

Registrovaný uživatel24. června 2021

rychlý bezprašný úklid

Proč jsem tento přístroj neměla dřív??? Bezvadný pomocník

Registrovaný uživatel8. února 2021

Jsem velmi spokojená s tímto tyčovým vysavačem. Dobře saje a filtr je omyvatelný. Používám ho každý den, neboť máme doma pejska. Hodnotím na výbornou!!!

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

výkonný,skladný, jednoduchá obsluha

dlouho jsem váhala jestli si tyčový vysavač koupit ale nelituji, super pomocník