Dobrá výdrž baterie

Dobrá výdrž baterie
zatim spokojenost
Přes noc nabíjete, ráno vysajete, a nebo vytrete, velká spokojenost.
Super pomocník
nefunkční-běží 5 sec reklamováno-pořád ho nemám
Sací výkon; sběr i objemově větších nečistot (předchozí stroj bral pouze prach); manipulace v "koleni"
nemožnost uložení bez zavěšení či položení - chybí aretace pro stání)
Jsem spokojená ešte jsem nezkoušela vytírání
Prozatím z krátkodobého vyzkoušení vyplývá, že vysavač splňuje všechny parametry uvedené v technickém popisu výrobku. Především na tyčový bateriový vysavač disponuje obdivuhodným sacím výkonem, což se uplatňuje zejména při vysávání koberců.. Domnívám se, že z pohledu cena - výkon předčí řadu obdobných výrobků renomovaných značek
Maximální spokojenost, jednuduché ovládání, vynikající výkon, příjemná práce a ještě na zdi dobře vypadá. Je okamžitě po ruce připraven na start. Mohu jenom doporučit. Cena v LUSKNI je prima.
Zatím jsem nic nenašla.
hledala jsem dlouho kvalitní tyčový vysavač a dle recenzí vybrala tento
vysavač má super sací výkon, vysaje i kusy betonu, koberec se až zvedá jaký má tah, má dobré vysypání nádržky na prach, také je fajn, že se dá zavěsit na zeď a je tichý
rukojeť je po delší době dost teplá, což je nepříjemné
vytírání je spíš na setření prachu, moc nefunguje tryska, chce to dost namočit hadřík, ale čmouhy nedělá
na mě trochu těžší, ale jde o zvyk
na menší až střední byt dostačující, u tvrdých podlah stačí menší výkon, na koberci použít turbo, určitě doporučuji i s ohledem na pořizovací cenu
Lehký,šikovný do ruky a velmi dobře saje..vytírání jsem zatím nezkoušela.
Výhoda je že se nemusí tahat kabel a vyluxuje se i v pohodě auto
Jinak super
Při mytí podlahy zmáčknutím na tlačítko z trysek voda nestříká .
Nevím , kde je problém, budu se muset zeptat u prodejce
Super rychlý pomocník na úklid. Vybrala jsem si ho kvůli tomu, že vysaje a zároveň i setře podlahu .
Vysávání za mě skvělé.
Při mytí podlahy zmáčknutím na tlačítko z trysek voda nestříká .
Nevím , kde je problém .
Dobrý pomocník do domácnosti .