Vysavač Recenze Concept Iconic Animal Telescop VP6040

Recenze Concept Iconic Animal Telescop VP6040

Vysavač Concept Iconic Animal Telescop VP6040 je vhodný pro všechny, kteří hledají kompaktní, ale výkonné řešení pro úklid domácnosti. Tento model je typu tyčový, což znamená, že je lehký, snadno ovladatelný a skladný. Díky tomu je ideální pro menší byty, ale zvládne úklid i větších prostor. Vysavač je vybaven HEPA filtrem, který zachytí až 99,97 % mikroskopických částic, včetně prachu, pylu,…

simsnov27. prosince 2025

Nic moc.

V.kadlec0130. prosince 2024

Lehkost, manévrovanost, vysává dobře, dobře se čistí

Na vysokém koberci se začne z ničeho nic vypínat, na plný výkon baterie moc nevydrží

pavlinkabechy18. prosince 2024

Dokud se na hřídelku nanamotaji vlasy, tak vše super. Z hřidelky nejdou pak sundat. Na servise mi řekli že to je normální a že si to mám “vyšťourat” pinzetou, protože rozdělávat se to nesmí. (Pinzetu jsem úplně zohýbala a nic se mi vyndat nepodařilo) vysavač už 2* (pokaždé po měsících)poslán do servisu na čištění, takže jestli chce někdo mít vysavač vic v servisu než doma, vážně doporučuji.

Všechny zápory napsaný v kladech.

Registrovaný uživatel11. září 2024

Lehoučký, krásně táhne

Při zapnutí na silnější tah po chvilce vypne