Hodinky Recenze Citizen Watch Skyhawk Radio Controlled JY8100-80L

Recenze Citizen Watch Skyhawk Radio Controlled JY8100-80L

Hodinky Citizen Skyhawk Radio Controlled JY8100-80L jsou jako stvořené pro milovníky přesného času, jehož zobrazení zajišťuje multifrekvenční rádiové řízení času. Tento model je napájen solární energií (Eco-Drive) a díky použití titanu Super Titanium je jeho nošení mimořádně pohodlné. Jedná se o pilotně laděný model, který však výborně poslouží i při každodenním nošení.

Jiří26. října 2025

Bezmála dokonalé

Slabší osvícení

robertsikl12. října 2025

1. Za mě design 2. Eco - Drive - sosají světlo a pohání stroj 3. Radiocontroled - synchronizují se pomocí rádia takže přesné 4. Supertiatanium - lehoučké, hypoalergenní 5. Safírové sklíčko - co jiného na krytí ciferníku 6. Voděodolnost 200m - to musí být 7. Luminiscence - solidní 8. Spousta funkcí - kdo to má rád ocení 9. Zpracování - perfektní

Chabá mikroregulace na sponě náramku.

Pokukoval jsem po Citizen Watch Skyhawk Radio Controlled dlouhá léta a po představení nového modelu jsem se konečně rozhodl a koupil odcházející model. Nový se mi prostě vůbec nelíbí.

jiří11. září 2025

- kvalita za velice rozumnou cenu - lehké, dobře se nosí, přehledné ( - pásek lze upravit i bez hodináře

- bez českého či slovenského návodu - určeny pro španělský trh - v češtině možno najít návod jen na podobný model ( není možno stáhnout ze stránek prodejce )

martin131128. července 2025

V 62 letech poradny hodinky. V titanu lehke jak peříčko

Byl tam narychtovanej Londýn -1hodina. Musite dat Berlín nebo Paříž. Zahekroval jsem a nastavil si to sam

Jsem nadmíru spokojen

gorenapalm30. prosince 2024

Super hodinky

smelik.m26. října 2024

Zkušenost se značkou,měl jsem hodinky této značky i dříve.Výborný vzhled,funkčnost,nejlepší poměr kvality a ceny.

Registrovaný uživatel23. září 2024

Solárni napajeni ,radiem rizene,kompletne z titanu,safirove sklicko.Velmi lehke.

Trochu preplacany cifernik.

V hodne na kazdodenni noseni.Hodinky ,ktere budou slouzit mnoho roku.

Registrovaný uživatel8. srpna 2024

hodinky nosím stále, tady používám denně. Jsem s nimi spokojen.

sabo.m12. května 2024

Material titan

Karel ŠINDLER27. října 2023

protože český hodináři jsou tak pitomý ,že neumí u švýcarských hodinek vyměnit baterku a dvoje stopky mi zničily, tak jsem si koupil stopky se sluneční baterkou a mám vystaráno !!

jsem velmi spokojen doporučuji !

Registrovaný uživatel24. března 2023

Moc pěkné hodunk

Registrovaný uživatel11. března 2023

Skvělé hodinky s mnoha funkcemi.

Registrovaný uživatel11. února 2022

Velice lehké (titan), vynikající příjem signálu i on demand přes den, přehledný ciferník, množství funkcí.

Občas poněkud komplikované nastavení, luneta jde na můj vkus otáčet příliš lehce.

Výborné radiovky od Citizenu, můj nový daily driver.

jan.kamis29. března 2021

- velmi odolné safírové sklo - vodotěsné pro běžné plaváni i potápění v moři - rádiem řízené - pouzdro i náramek z titanu, který po určité době sám zaceluje drobné škrábance a poškození -solární napájení - poměrně dlouhodobá výdrž luminiscence v noční době

- vyšší pořizovací cena , která se však s ohledem na užitnou hodnotu určitě vyplatí

Odolné a praktické hodinky s velmi vysokou užitnou hodnotou, které prakticky nesundám z ruky. Díky použitému titanu na pouzdře a náramku, safírovému sklíčku jsou hodinky stále jako nové i po 13 letém nošení. Vyšší pořizovací náklady se určitě vyplatí. Hodinky jsem zakoupil v roce 2008 v japonské Osace z limitované série a tehdy byly poměrně drahé. Hodinky jsou vyrobeny z černého titanu a jsou tak velmi elegantní. Hodinky z toho materiálu na našem trhu nejsou, což je ale z hlediska kvality úplně jedno , je to jen dizajnová otázka. Černý titan je běžný titan, pouze se při výrobě přidává karbon. Určitě každému doporučuji výrobek koupit.