Čisticí prostředek do koupelny Recenze Chante Clair Aceto Bianco s rozprašovačem 625 ml

Recenze Chante Clair Aceto Bianco s rozprašovačem 625 ml

Chante Clair Anticalcare Universale Aceto Bianco je vysoce koncentrovaný a účinný prostředek, který efektivně odstraňuje a zabraňuje usazování vodního kamene a vápenatých usazenin. Obsahuje účinnou složku bílého octa, která umocňuje čisticí účinky. Vrací čistotu a lesk na velmi dlouhou dobu. Prostředek je obohacený o složku bílého octa.

Martina27. srpna 2025

Příjemná vůně Opravdu funguje

Zkusila jsem toho hodně,ale tohle jediné mi pomohlo od vodního kamene

Mouckova.z23. července 2025

Účinné

Registrovaný uživatel8. října 2023

Velmi účinny,krásně voní,velmi snadná práce

Registrovaný uživatel19. června 2023

Skvělý produkt za výhodnou cenu. Funguje. Italská kvalita. Top produkt!

Registrovaný uživatel8. září 2022

Tuto značku používám již několik let, když vyjde něco nového hned to vyzkouším. Při používání si mohu být jistá, že splní všechno co nabízí etiketa. Odstraní cokoliv, voní čistotou, je spolehlivý. Produkt používám několikrát denně.

Produkt nemá nic, co bych mohla vytknout.

Tuto značku lze používat kdekoliv a kdykoliv. Osvědčila se mi v době, kdy jsem měla malé děti, při velkých úklidech, malování, při každodenním používání. Bez této značky si domácnost nedovedu představit.

Registrovaný uživatel22. prosince 2021

Funguje velmi dobře, poměrně rychle zlikviduje vodní kámen.

Doporučuji tento výrobek, funguje.

Registrovaný uživatel1. listopadu 2021

Dobrý do koupelny i kuchyně. Dobře odstraňuje vodní kámen i mastnotu.