Recenze Certmedica Formoline L112 extra 64 tbl.

Formoline L112 EXTRA - 64 tablet Formoline L112 EXTRA je zdravotnický prostředek navržený pro podporu při kontrolovaných režimech zaměřených na udržování a snižování tělesné hmotnosti. Tento přípravek obsahuje polyglukosamin L112, specifický druh vlákniny, který v trávicím traktu váže část tuků z přijaté potravy. Tuky navázané polyglukosaminem se následně nevstřebávají a jsou vyloučeny z těla…

Registrovaný uživatel5. října 2026

Skutečně pomáhá s hubnutím a udržením váhy, pokud se bere před tučnějším jídlem. Tablety jsou bez chuti a zápachu, velmi dobře se polykají.

Vyšší cena, ale za ten účinek to stojí.

Formoline L112 EXTRA jsem si vybrala na základě skvělých zkušeností z Německa a musím potvrdit, že opravdu funguje. Beru ho hlavně před tučnějšími nebo těžšími jídly. Váha jde díky němu postupně dolů a hlavně se mi daří váhu udržet i během víkendů nebo rodinných oslav, kdy si dopřeji kaloričtější jídlo. Tablety se dobře polykají a nemají žádnou pachuť. Jediné, na co je potřeba si dát opravdu pozor, je pitný režim tablety obsahují silnou vlákninu, takže se musí hodně zapíjet vodou, jinak se může objevit zácpa. Pokud ale dodržujete pitný režim a aspoň trochu se hýbete nebo omezíte sladké, výsledky jsou vidět překvapivě rychle. Za mě super podpora při hubnutí, doporučuji!

Stefanbitto5. října 2026

Při správném užívání funguje.

Není to ale zázračná pilulka a je třeba to brát delší dobu.

Je dobré si i tak hlídat jídelníček. Formoline to úsilí výrazně podpoří a člověk hubne rychleji.

Registrovaný uživatel5. října 2026

Pomáhá bez rizika poškození zdraví

Dobry poměr kvalita x výkon

Registrovaný uživatel5. října 2026

Funguje, přírodní, bez rizik. Za mě super, že to není jen doplněk stravy, ale ověřený zdravotnický prostředek

Produkt splnil mé očekávání. Nijak se neomezuji a váha jde dolů. Doporučení jsem dostala od kamarádky z Německa.

jitka.hajkova29. července 2026

nepomáhá to