Hodinky Recenze Casio W-800H-1BVES

Recenze Casio W-800H-1BVES

Typické hodinky z dílny značky Casio si oblíbily miliony pánů po celém světě pro jejich nadčasový retro vzhled, který už několik desítek let nevyšel z módy. Propadněte jejich kouzlu i vy a připněte si na zápěstí tento model. Díky celočernému provedení hodinky doladí každý outfit. Přehledný digitální displej si můžete v případě potřeby podsvítit LED diodou.

mprinda21. července 2025

decentní tvar a velikost přehledný displej vydrží šnorchlování

řemínek jednou za čas praskne a je třeba ho vyměnit

Jsou to moje už třetí stejné hodinky. Jedny jsem rozbil, jedny ztratil. Od hodinek potřebuju aby mi ukazovaly čas a nebyly moc drahé, abych se nebál je nosit i při práci, kdy je mohu poškrábat. Tentokrát jsem vybral variantu s inverzním displejem (černé pozadí, bílý text). Už bych si tuto variantu znovu asi nevybral. Vypadá to dobře, ale v některých světelných podmínkách je to hůř čitelné než klasický displej.

martinmarkowicz9. dubna 2024

Dobře viditelné, pevné, vodotěsné, čas přesný. spokojenost

a.sinde7. února 2024

Levné, lehké

Taková hračka

Registrovaný uživatel18. října 2023

Vše co jsem od hodinek požadoval - čas, datum, den v týdnu+podsvícení

Sklíčko je opravdu měkký plast, rychle se poškrábou prakticky o cokoliv

Za cenu kolem 600 dobrá koupě, ale příště bych investoval víc a koupil si odolnější.