Recenze Casio MTD-1053D-2A

Potápěčské hodinky Casio z kolekce Collection. Ideální doplněk pro muže upřednostňující analogové a kulaté hodinky. Uvnitř odolného, 12 mm vysokého pouzdra, které tvoří kvalitní ocel, najdete spolehlivý bateriový (quartz) strojek pohánějící v průměru 43 mm široký ciferník. Ten spolehlivě chrání odolné minerální sklíčko.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Hodinky Casio MTD-1053D-2A jsou oceňovány pro kvalitu zpracování a odolnost, včetně vodotěsnosti a šroubované korunky. Někteří uživatelé však upozorňují na zpožďování a nutnost úpravy kovového pásku. Celkově jde o spolehlivý produkt s výhodnou zárukou, vhodný pro běžné nošení.

• Kvalitní zpracování odpovídající značce Casio
  • Dobrá čitelnost ciferníku
  • Velmi slušná vodotěsnost
  • Šroubovaná korunka pro odolnost
  • Výhodná 5letá záruka
  • Po krátkém čase se zpožďují
  • Kovový pásek vyžaduje úpravu v servisu
  • Pro některé uživatele jsou malé a spíše chlapecké

krdanda30. června 2026

prostě neexistují

vsolcova919. prosince 2025

Vse ok,darek pod stromeček

sawc21. dubna 2025

Tyto hodinky jsem kupoval jako dárek kamarádovi a udělal velkou radost.Hodinky se mu moc líbí a je s nimi spokojený. Já osobně kvituji že Casio je dobrá značka.Měl jsem a mám několik kusů dané značky a jsem nadmíru spokojený. U těchto hodinek kvituji velmi dobrou čitelnost.Velmi slušnou vodotěsnost a hlavně šroubovanou korunku. Ještě zde je výhodou 5-ti letá záruka na daný produkt.

tonda.baron29. října 2024

viděl jsem je a bylo jasno - s modrým pozsdím

ještě jsem si nenechal upravit kov. pásek, kdysi jsem mněl hodinky a tam si odklopil to zavírání a mohl si řemínek zkrátit nebo prodloužit rád bych přikoupil gum. řemínek - poradíte mi

jinak perfektní, cena nádhera, vodotěcnost 20M super - ten gum pásek na výměnu pro šnorchlování by byl vynikající

Registrovaný uživatel19. října 2023

Kvalita Casio za rozumné peníze.

Registrovaný uživatel31. srpna 2022

Po 14 dnech v opravě.Zpozduji se.