Hodinky Recenze Casio LCW-M170TD-7AER

Recenze Casio LCW-M170TD-7AER

Hodinky Casio Wave Ceptor LCW-M170TD-1AER jsou klasické pánské hodinky elegantního vzhledu. Svým střídmým designem však značně klamou, jedná se o špičkový model značky Casio. Tyto hodinky jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů, které mohou být při výrobě hodinek použity. Náramek a pouzdro hodinek jsou vyrobeny z titanu, takže jsou velmi lehké a antialergenní.

alda22. srpna 2025

elegantní hodinky, veškeré funkce O.K.

splnily mé očekávání

slezak.ludek12. února 2025

v daném výběru pro mne nejlepší, to nejpřehlednější a to co jsem potřeboval, a to skoro věčnou baterii, přesný čas, přehled označ.dne v týdnu a při snížené viditelnosti osvětlení ciferníku, hodinky mimo mobilu potřebuji denně v práci, kvůli přehledu času a ráno i dne, kterého vůbec je !

ciferník mohl být úplně bílý, označení vč.ručiček černý a byla by to "pecka" na trhu a byly by vždy vyprodány, osobně jsem skoro rok hledal podobné hodinky, našel, ale už nebyly nikde v prodeji, ale když nic lepšího není, tak i tyto budou sloužit snad až do konce života, před těmito jsem měl tu samou značku,byl jsem "velmi" spokojen, ale už docházely, až odešly ! Vydržely přes dvacet let !!! A to je mi teprve 72 let.

už jsem popsal v záporech, myslím až moc !

jirka.taus1512. února 2025

Nemusím se o nic starat.Nabíjení solární,čas je řízený rádiem.

Jsem s hodinkami spokojen.Nejsou velké,jsou akorát na ruce.Řemínek jsem vyměnil za kožený.

kislanslavomir10. prosince 2023

Pekné hodinky, dúfam že budú kvalitné

Chýba mi slovenský návod na použitie

V celku v pohode. Kľudne si u vás objednám aj na budúce.

Registrovaný uživatel23. srpna 2023

Hodinky Casio LCW-M170TD-7AER mohu s plnou zodpovědností doporučit. Mám s nimi delší zkušenosti, protože o jedny jsem nešťastnou náhodou přišel. 1. Pouzdro i řemínek jsou z lehké, ale velmi odolné titanové slitiny. 2. Sklíčko je uváděno jako safírové. Nevím přesně jakou technologii si pod tím mám představit. Každopádně po několika letech denního užívání na něm nebyl jediný škrábanec. 3. Hodinky jsou řízené časovým signálem DCF77. Vysílač je asi 25 km jihovýchodně od Frankfurtu nad Mohanem, takže v našich zeměpisných šířkách může být trochu problém s příjmem, ale z vlastní zkušenosti vím, že vhodné místo a orientace se vždy najde. 4. Design hodinek je jednoduchý a čistý, což mě jako technicky založenému člověku vyhovuje.

Cena, ale to je dáno vlastnostmi.

Hodinky doporučuji, ale je potřeba dát pozor na přesné označení Casio LCW-M170TD-7AER.