Recenze Casio F 91-1
Casio F 91-1 jsou jednoduché a spolehlivé hodinky s dobrým poměrem cena/výkon. Vyhovují uživatelům, kteří hledají základní funkce a lehké provedení, ale mohou být méně vhodné pro ty s většími rukama nebo pro ty, kteří potřebují silnější osvětlení displeje.
Jednoduchý a funkční design
Nízká cena vzhledem k funkcím
Lehké a pohodlné na nošení
Přesný chod
Odolné vůči vodě (sprchování)
Slabší led světélko pro čtení času
Malý řemíňek
Na větší ruce mohou působit dětsky
Bez možnosti nastavení přestupného roku
Malý řemíňek
Především proslulé retro hodinky, které nosil Obama, či bin Ládin. Není to nic luxusního. Jednoduché digitálky s retro designem.
Vzhled, funkčnost, nastavení, odolné vůči vodě (nezkoušel jsem to, ale podle tabulky se s nimi můžete sprchovat)
Slabší led světélko (přečtete čas, ale pro někoho s horším zrakem to je horší), bez možnosti přestupného roku (musíte pak ručně nastavit zpátky na 1. 3., ale to je rychlé)
Za cenu super Casio hodinky, doporučuji. :)
poměrně levně vše co je potřeba a co stačí
hodinky slouží, spokojenost
levný, splňuje všechny základní požadavky, datum (den) mi stačí, nepotřebuji si připomínat měsíc a rok, pípání každou hodinu také nepotřebuji, stopky a časomíra jsou k dispozici
za tu cenu vynikající!
Pěkný, lehký přesný