Dobrý poměr cena/výkon
Casio EDIFICE jsou pánské hodinky s větším rozměrem, které se vyznačují svou univerzálností, díky níž jsou využitelné jak na každodenní nošení, tak na sportovní aktivity. Disponují ukazatelem data na pozici čtvrté hodiny a funkcí stopek, jejichž chod zobrazují přehledné subciferníky. Stopky lze ovládat postranními tlačítky. Pouzdro je vyrobeno z nerezové oceli.
Porovnat ceny od 2 252 Kč5 | 9x | ||
4 | 2x | ||
3 | 1x | ||
2 | 0x | ||
1 | 0x |
Dobrý poměr cena/výkon
Protože Casio
Sportovně elegantní kvalitní hodinky; dobře čitelný čas, stopky, datumovka. Co víc člověk potřebuje?
Černé vnější "orámování" ciferníku, kde jsou vteřinové číslice, je náchylné k poškrábání, které je vidět.
Měl jsem již dvoje hodinky Casio Edifice, tyto třetí jsem kupoval jako dárek z důvodu velké spokojenosti s mými hodinkami. První jsem měl bez problémů 10 let, plně funkční jsem je prodal, teď mám třetí rok jiný vyšší model, opět bez jakékoli závady. Jednou za 10 let je třeba vyměnit baterii, řemínek.
...spokojenost, hodinky splňují vše, co jsem od nich očekával, masivní, přehledné, kvalitní na denní používání v práci....
V reálu vypadají moc hezky