jsou to mé druhé hodinkz, předchozí mám již 13 let a stíle jsou funkční

jsou to mé druhé hodinkz, předchozí mám již 13 let a stíle jsou funkční
Moc hezké hodinky, lehké, přehledné a naprosto přesné, neboť řízené rádiovým signálem. Mám již druhé. První odešly po cca 14 letech. Jsem nadšený, že se stále vyrábějí!
Člověk si je sám TĚŽKO zprovozní. Chtělo by to lepší český návod.
Doporučuji všem, co nepotřebují neustále sledovat svůj tlak, kvalitu spánku a podobně.
zpracování, přesný čas, design
nic trochu větší náramek ale to se dá zkrátit
Výhoda rádiem řízených hodinek
Nemusíte se o nic starat
Chybí český návod
Super rádiem řízené hodinky.
Mohu jen doporučit
Tyto hodinky používám už dlouhá léta, odhaduji přes dvacet let. Jsou výborně provedené po uživatelské stránce - i když mají hodně funkcí, ovládají se velmi jednoduše.
Já jako člověk řízený časem a hodně cestující oceňuji rádiovou synchronizaci s DCF a ostatními světovými vysílači přesného času (vyzkoušel jsem i v jiných částech zeměkoule).
Velmi mi vyhovuje úplná informace o čase, datu a dni v týdnu na displeji, aniž bych musel cokoliv přepínat. Zobrazení data je dokonce nastavitelné ve formátu D/M (náš) nebo M/D (americký), což jsem u mnoha hodinek neviděl.
Dobré rovnoměrné podsvětlení celého displeje.
Baterka vydrží spoustu let, při troše šikovnosti ji lze vyměnit v domácích podmínkách i při zachování vodotěsnosti (několikrát vyzkoušeno)..
Nedávno jsem si je rozbil, tak jsem si řekl, že si konečně pořídím smart hodinky. Vybral jsem velmi vybavený typ s celkem dlouhou výdrží (14 dní) bez dobíjení a mnoha funkcemi (70 sportů, spánek, krevní tlak, přes 100 různých displejů, hlášky z aplikací, zprávy, volání ze zápěstí apod.). Ovšem po necelém měsíci jsem si objednal znovu tyto Casia, protože mě na hodinkách zajímá především čas, občas časovač a světový čas. A hlavně chci ten čas vidět kdykoliv se na ně podívám a datum ve formátu, jaký chci já apod., což chytré hodinky (byť dobré) nesplňovaly úplně dokonale, i když jsou chytré. Já nepotřebuju vědět jak jsem spal, to vím hned po probuzení, aniž bych se kohokoliv ptal, krevní tlak ok, ale jeho přesnost je s otazníkem a z milionu krásných barevných displejů jsem vybral ten nejjednodušší analogový, protože ani ty nejsofistikovanější neukazovaly informace tak jak bych chtěl a rozhodně nepotřebuju měnit displej pro různé příležitosti. Tak jsem je hodil zpátky do krabičky a někomu je daruju.
Tyto Casia rozhodně můžu doporučit.