Lehká manipulace, prostorná sedačka, vše tak, tak potřebují maminky pro své neposedné děti :-)
Autosedačku doporučuji.

Autosedačku doporučuji.
Kvalitní značka, krásné polstrování, materiál vypadá bytelně.
Neodpovídá popisu, všude bylo uvedeno, že je možné dát do pololehu, nebo můžete polohovat do 3 pozic, co není pravda.
Autosedačku jsme nakonec vrátili. Kupovala jsem hlavně kvůli polohovací možnosti, kterou tato autosedačka nenabízí. Máte možnost pouze minimálního lehkého záklonu, pokud překlopíte klínek ze spodní strany sedačky. Určitě se nemůže jednat o žádné polohování ani pololeh. A taky to můžete nastavit pouze než vložíte dítě do sedačky. S dítětem, které vám usne v sedačce už nic nezmůžete, pokud jste to předtím neudělali. Co nemusí být špatně, ale nám osobně tohle nevyhovuje. Jinak patří Britax mezi kvalitní autosedačky, už máme objednaný model Advansafix, u kterého je polohování řešeno jinak.
Bezpečnost na prvním místě! Navíc dobře vypadá. Máme dvě auta a v každém dvě. To hovoří za vše...
Nemá vyhřívání...:-)