Recenze Bravo Leny B-4647 stříbrná

S rychlovarná konvicí Leny B-4647 o objemu 1,7 litrů si můžete na rukojeti nastavit teplotu, která vám bude vyhovovat. Pomocí barevné regulace poznáte, jak moc už je voda ohřátá. Britský konektor Strix zajistí bezpečnost a dlouhou životnost konvice. .

Pavla1. ledna 2023

Tichý provoz.

Při nastavení teploty 90 stupňů Celsia vypíná, až když voda vaří. Při nastavení teploty 100 stupňů Celsia vaří dlouho, než se konvice sama vypne. Filtr nejde vyjmout.

Konvici jsem dostala jako dárek, používám jen pár dní. Zvažuji reklamaci kvůli nesplnění funkce ohřevu na pouze 90 stupňů.

Registrovaný uživatel18. ledna 2022

Velikost, která je ideální pro naši rodinu. Nastavení teploty vody, dobrá cena (v akci), pěkný vzhled, jednoduchá obsluha. Barevné podsvícení dle požadované teploty vody je už jen třešničkou na dortu. Zatím spokojenost

S konvicí jsme zatím velmi spokojeni. Vyhovuje našim požadavkům co do velikosti, rychlosti ohřevu, nastavení teploty. Líbí se nám.