Spokojnosť

Spokojnosť
Jeho sací a kvalitní dlouhý výkon.
Málo kvalitní materiál,plast,že kterého je vyroben
Celkově na rychlé vysávání doporucuji
je lehký a není hlučný, dobře se čistí
dobra cena a spolehlivost
výkon, praktičnost
jelikož mám doma pejska a kočičku,vysávám často,ovšem starý vysavač byl vždy uložen v panelákové komoře a než jsem ho zprovoznila....,proto a dle recenzí jsem zvolila tento výrobek-naprostá spokojenost se vším ,jednoduché čištění nádobky,dobrý výkon,jsem šťastná,že jsem se pro tento vysavač rozhodla a ještě využívám do auta
Lehký bezvadně funguje na chlupy a za tu cenu ok samozřejmě používáme ho jako doplněk ke klasickému luxu
Bez kabelu
Tichý
Lehký
Snadno se čistí
Objednali jsme si k prvnímu hned další. Je to šikovný stroječek. Nezdá se ale vysaje toho hodně.
Celkem tichý
Lehký
Skladný
Dobře se čistí
Má osvětlení
Bez kabelu
Snadné nabíjení pomocí stanice
Má v sobě ruční vysavač
Není dobrý na perské koberce - turbokartáč se zadrhává
Není tak výkony jako běžné kabelové vysavače, ale na průběžný úklid je jako stvořený
Jsem s ním spokojená. Hodí se zvláště pro starší lidi, nebo pro lidi s omezenou pohyblivostí, kterým klasický vysavač, či jeho kabel, přidělávají potíže.
Super cena a hlavně plní svůj účel
Silný a účinný,při každodením vysávání kolem kuchyňské linky, vydrží víc jak týden bez potřeby dobíjení. Jednoduše se čistí a to i spodní kartáč, který jde lehce vyjmout.
Super led přisvícení.