lehce ovladatelný, relativně tichý
velmi spokojen

lehce ovladatelný, relativně tichý
ze sběrného koše trochu létá tráva
velmi spokojen
Líbí se mi ovládání ze čtyřech míst na rukojeti, ideální pro praváky a leváky. Též i bezpečnostní tlačítko pro spouštění. Dítě ji jen tak nespustí. Seká kvalitně, dobře sbírá trávu do koše. Pro mě dostatečný výkon.
Plastový koš na trávu je objemově dostatečný, ale ty plasty. Spíše bych očekával horní plastový kryt a odvod a spodek z něčeho poddajnějšího, něco na bázi koženky či hrubší látky. Za ten koš je to hvězdička dolů.
Obecně zatím maximální spokojenost. Přesně jsem se trefil do typu versus velikost sekaného pozemku. Od firmy Bosch očekávám kvalitu, takže optimismus do budoucna z mé strany. Uvidíme !
Zatím jsem sekala 1x,druhá Bosch tohoto typu po 11letech.
Zatím seká jak má.
Dobra manipulace, sekani travy u kraju.
lehká, dobře ovladatelná
koš při náklonu vypadává
Kdyby se BOSCH poučil z každé předchozí verze své sekačky, stvořil by dokonalost samu; to ale bohužel nedělá... Příklad? Nastavení výšky sečení z vnějšku, super, vachrlatý plastový koš secvaknutý dvěma plastovými sponami a s úzkým závěsem, krok zpět, přitom plastový koš už u před předchozí verze byl a byl pevný a nevypadával (pak byl ten plátěný, to bylo špatně)
Seče výborně
Zanechává za sebou posečenou trávu, nutno jet všude opakovaně