Výdrž baterie. Pouzdro. Tichy provoz.
Doporučuji, výborný nástroj s jednoduchou obsluhou pro zastřihávání okrajů trávníku.

Výdrž baterie. Pouzdro. Tichy provoz.
Lehký, kompaktní, jednoduchý na ovládání
List na větvičky a na trávu je dobrá kombinace, využijí se oba nástavce.
Musela jsem reklamovat, listy ihned zrezivěly přesto, že byly po použití otřeny. Nové zrezivěly taky. Rukojeť vám způsobí při delším používání mozol, protože spoj spodní a horní části tlačí do prstu. Nakonec se něco uvnitř rozbilo a díly nedržely , musela jsem stáhnout izolepou.
Cena naprosto neodpovídá kvalitě!!
Nedoporučuji!!!
Výborný pomocník
Má integrovanou baterii do rukojeti, tím je lehčí a pohodlněji se používá
baterie vydrží dlouho, takže nevadí, že nejde vyměnit za jinou nabitou
používáme na běžnou a častou úrtžbu zeleně v zahradě
ustřihne i silnější větvičky keřů, pokud už je to moc, funguje systém proti zasekávání, takže sestřih probíhá plynule a hladce
funguje tak, jak by mel
dlouhe nabijeni
Výborný pomocník ,dobře se s ním pracuje. Jsem velmi spokojená.
Jsem nadšená, Božka je lehoučká,ostrá,nože se jednoduše vyměňují oproti té mojí starší,prostě boží.. Vřele doporučuji všem. A vybrala jsem si ji pro její název BOSCH, je to značka, která zaručuje kvalitu. Používám ji často, neboť mám zahradu a bez Božky si to nedovedu představit..
Prostě je to výborný sluha. Všude chválím.
Naše domácnost je vybavena převážně spotřebiči od firmy Bosch. Tato značka je nám zárukou,že zboží bude kvalitní. A nespletli jsme se. S tímto vyžínačem jsme maximálně spokojeni. Pracuji s ním min.jednou týdně. Máme obrovskou zahradu a díky výkonnosti zmiňovaného produktu, je práce mnohem snadnější. Je lehoučký do ruky. Baterie vydrží oprvadu dlouho. Mám možnost srovnání,protože jsme před jeho zakoupením měli jinou značku. Bosch je prostě geniální a je radost s ním pracovat.
Doporučuji všem, kdo váhají.
Byla bych s výrobkem spokojená, ale špatně se spouští. Umístění tlačítek mi nevyhovuje.
výdrž baterie, osvědčená značka BOSCH, ergonomie provedení
nezvládne drn
na ostřih trávy v malém rozsahu - kolem záhonků ideální pomocník
Lehký, rychle se nabije a slušná výdrž baterie při práci.
Nůžky splnily očekávání. Střihají výborně.
Výrobek doporučuji.
cena,funkčnost
Nuzky jsou uzasne.....
Kvalitní, výkonný pomocník. Lehký a přirozený ergonomický úchop, dlouhá pracovní doba i při větším zatížení.
Nezjistil jsem zatím nic negativního.
Doporučuji na stříhání nejen trávníků, ale i keřů, zvládne i větší průměr větviček.
Velice praktický. Pěkně se s ním pracuje.
Snadná a jednoduchá manipulace.
Zatím jsem na nic nepřišla, používám krátce.
Krátký nástavec -velice šikovná věcička k poměrně přesnému zastřihávání okrajů trávníků
po motorovém sekání,dobře zvládá i hustou stařinu vrostlou do spodní strany
drátěného plotu,delším nástavcem lze lehce tvarovat křehčí výhony jehlič.
a list.keřů.Slušná výdrž baterie.