Recenze BOSCH GSA 1300 PCE

Nejlepší profesionální pila ocaska Bosch. Navržena na maximální výkon, rychlost a práci bez únavy. Orbitální pohyb, LED přisvícení, 1300 W. Pila ocaska na nejnáročnější práce.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

BOSCH GSA 1300 PCE je podle recenzí vysoce kvalitní pila ocaska s přesným řezem a profesionálním výkonem. Uživatelé oceňují její variabilnost a schopnost pracovat v úzkých prostorech. Doporučuje se pro náročné práce, kde je vyžadována spolehlivost a přesnost.

• Přesný a účinný řez
  • Profesionální kvalita zpracování
  • Variabilní použití v úzkých prostorech
  • Dobře se drží v ruce
  • Součástí je kufřík pro přepravu
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Registrovaný uživatel9. prosince 2022

sice trochu těžší, ale dobře se drží, má přesný řez

Registrovaný uživatel11. listopadu 2022

profi

Registrovaný uživatel15. září 2022

Výkon, světlo, kufřík

Registrovaný uživatel26. července 2022

Supr Bosch je Bosch

Registrovaný uživatel13. července 2022

Ihned po dodání jsem ji měl možnost vyzkoušet a jsem nadmíru spokojený. Skvěle se s přístrojem pracuje, nemám výhrad. Zejména jsem potřeboval pro řezání trubek do míst, kde se s flexou nedostanete nebo když je trubka umístěna mezi dvěma dalšími. Variabilnost použití je úžasná.

Doporučuji. Pokud už si chci pořídit nějaký pracovní nástroj, hledám kvalitu a značka Bosch to splňuje zcela, ne nějaký Parkside z Lidlu. U těchto elektrických nástrojů je potřeba hledat v jiných vodách značek.

Registrovaný uživatel12. února 2022

reže tak jak ma