Sekačka Recenze BOSCH EasyMower 18V-32-200

Recenze BOSCH EasyMower 18V-32-200

Akumulátorová sekačka na trávu BOSCH EasyMower 18V-32-200 je praktickým pomocníkem při údržbě menších zahrad. Díky své lehké konstrukci (8,1 kilogramu) a kompaktním rozměrům (112 x 35,5 x 99,5 cm) umožňuje snadnou manipulaci a pohodlné uskladnění. K dosažení nízké hmotnosti přispívá také sklopná horní rukojeť, která šetří místo při skladování. Pohonný systém a baterie Sekačka je vybavena 18V…

janeckova.dagmar26. srpna 2025

naprosto vyhovujici na mensi pozemek kolem 200 m2

Varianta bez aku
Vladimír30. července 2025

Pro malé zahrádky je to cenově optimální varianta sekačky a vyžínače. Snadné sestavení. V této cenové kategorii je samozřejmě konstrukce především plastová, nelze podle mne čekat životnost a výkonové parametry vyšších tříd. Na druhé straně jde o lehké nářadí (hlavně sekačka) a malá šířka snáze "propluje" mezi záhonky nebo keříky např. růží a pod. Pravděpodobně si ale pořídím ještě jeden akumulátor.

V dané cenové kategorii zápory nehledá. Dělá, co dělat má.

S koupí jsem spokojen. Přiznávám ale, že na základě letitých zkušeností tíhnu ke značce Bosch. Vím, co mohu čekat, ale nemohu tedy poctivě srovnávat s výrobky jiných výrobců, neboť jsem žádný podrobnější výběr neprováděl.

Varianta 1x 4 Ah + nabíječka + EasyGrassCut 18V-26
tichy.marek16. května 2025

lehká, obratná

méně vydrží, nepraktické nastavování výšky sečení

Registrovaný uživatel20. května 2024

Nízká hmotnost. Jednoduchá manipulace. Poradí si i s vysokou trávou.

Předčilo to naše očekávání.

Registrovaný uživatel3. července 2023

přiměřená výdrž, dobře seče, lehká