Vysavač Recenze BOSCH BWD421POW

Recenze BOSCH BWD421POW

Vysavač Bosch BWD421POW je podlahový model, který je určený pro suché i mokré vysávání. Jeho výkon 2100 W zaručuje efektivní odstranění nečistot z různých typů povrchů. Tento vysavač je vhodný pro domácnosti, kde je potřeba často vysávat a udržovat čistotu. Jednou z hlavních vlastností tohoto vysavače je jeho filtrační systém.

TiKi21. října 2024

cena-výkon perfektní výkonný vodní filtr neskutečné množství příslušenství hodně dlouhá přívodní šňůra regulace výkonu tepování

Po neskutečném zklamání s vysavačem Hoover, je tento Bosch výkonem a hlavně celkovým provedením o několik tříd lepší ...je vidět že při jeho projektování páni inženýři přemýšleli, na rozdíl od těch v Hoover.

Registrovaný uživatel6. ledna 2024

Vysavač Bosch je velmi podobný vysavači Zelmer, fungoval 10 let. Doufám že s tímto to bude podobné. Vysávání přez vodní filtr je pro mne super. Není potřeba shánět žádné sáčky. a koš na vodu se snadno udržuje. Má překvapivě dlouhou el.šňůru, takže vysaju celý byt z jedné zásuvky.

Větší hmotnost

Registrovaný uživatel17. října 2023

čistí skvěle

těžký , hlučný

koupila bych ho znovu

Registrovaný uživatel1. května 2023

Dobře vypadá

Nefungovalo navíjení napájecího kabelu. V provozu nevyzkoušeno, druhý den vráceno.

Zbytečně složité zařízení vzhledem k potřebám (výhradně tepování). Nahrazeno jednoúčelovým tepovačem Kärcher.

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

Výkonný, univerzální, rozumná cena.

Registrovaný uživatel15. května 2021

je výborný

dobrá koupě

Registrovaný uživatel30. dubna 2021

Nutně jsem ho potrebovala na vytírání podlah a účel byl splněn.

Lista na vytírání podlahy stále vypadává, vyklouzne ze strany, takže používám bez lišty, ale při vytírání lina, se hubice přicucne k linu. Při každém zacvaknutí krytu na kyblik z boku s tim mám problémy. Ač to s tim nemá nic společného, zespodu se zlomil kus plastu, již po druhem použití. Před tim jsem používala Eta Neptun cca 20 let a nikdy se nic neulomilo.

Vybírala jsem výrobek po internetu, bez předvedení a konzultace v prodejně, chystám se tam zajit, aby mi bylo předvedeno, jak bez problému zacvaknout kryt na kyblik.

Registrovaný uživatel11. dubna 2021

Výborný vysavač

Registrovaný uživatel8. dubna 2021

Velká spokojenost, dobře čistí koberce a vysušuje. Silný sací výkon, jednoduchá obsluha.

Nádržka na čistící roztok 1,7 l je malá musí se častěji dolévat

Registrovaný uživatel2. dubna 2021

Velký sací výkon Možnost střídat papírové sáčky a vodní filtr Integrovaná nádobka a čerpadlo na čistící roztok

Vyšší hmotnost, akceptovatelná k výkonu a universálnímu použití

Registrovaný uživatel9. března 2021

Dobře vysává, velký výkon, snadné ovládání

Malinko těžší

Registrovaný uživatel27. února 2021

vysává výborně

Je větší a těžší

Registrovaný uživatel21. února 2021

Líbí se mi mokré vysávání, není potřeba pytlík

Šňúra by se mohla lépe navíjet

Tyto vysavače jsou těžší i hlučnější, s tím jsem počítala.Jsem spokojena, ve srovnání z 8 let starým vysavačem na mokré vysáváni, krása