Vysavač Recenze BOSCH BWD41740

Recenze BOSCH BWD41740

Víceúčelový vysavač s výkonem 1700 W je určen pro uživatele hledající opravdu všestranný přístroj. Vysavač od značky Bosch pro mokré i suché vysávání se hodí do každé domácnosti. Čistí koberce a čalounění, vysává kapaliny a uklidí všechny typy podlah. Samozřejmostí je i měkký kartáč z přírodních štětin na parkety pro jemné čištění tvrdé podlahy.

Registrovaný uživatel8. září 2022

Všechno co jsem očekávala od vysavače se naplnilo.

Trochu těžší.

Spokojená s nákupem.

Registrovaný uživatel16. července 2022

Výkon Jednoduchost

Hele ještě jsem s tím nevytíral, ale koukal jsem se, jak to u tohoto vysavače funguje a vypadá to to jednoduše. Na vysavači si mi líbí hlavně jeho výkon, který je bezkonkurenční a první v cenové kategorii ve které se nachází. Levnější vysavače toto vůbec nemají

Registrovaný uživatel29. června 2022

Výborný pomocník

Registrovaný uživatel6. prosince 2021

Je to již druhý stejný, jsem s ním spokojená.

Registrovaný uživatel17. září 2021

Vysávání super, velká síla

Špatně psaný návod ze kterého není jasné jak složit a napojit vše na mokré vysávání a čištění koberců

Registrovaný uživatel3. srpna 2020

Naše dcera tento vysavač u vás zakoupila a na její doporučení jsme ho právě objednali u vás i my. Velice kvalitní výrobek. Výborně a dokonale vysaje prostory v našem domě.

Jenom se mi zdá pro mě, jako pro ženu docela těžký. To je snad jediný zápor.