Vysavač Recenze BOSCH BBHL21841

Recenze BOSCH BBHL21841

Prvotřídní tyčový aku vysavač Bosch BBHL21841 je připraven statečně čelit každodenní invazi prachu a nečistot ve vaší domácnosti. Elektrický kartáč v kombinaci s účinným vzduchovým systémem zaručují vždy perfektní výsledky vysávání na všech typech podlah, od tvrdých až po koberce.

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

Od této značky mám více spotřebičů a jsem velice spokojen. Produkt je spolehlivý, nenáročný na údržbu, pracuje na 100%. Produkt používáme stále.

Doporučuji.... jsem velice spokojen.

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

super pomocník stojí sám ruční vysavač

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

lehký, dobrý výkon, pohodlné vysávání

nutnost čištění po vysávání, většinou oplachuji vodou a musí se déle sušit molitanová vložka.

Vysavač splnil očekávání, doporučuji dalším zájemcům. Přikoupil jsem si náhradní filtry, rád bych ještě dokoupil náhradní rotační kartáč, ale nenašel jsem ho v nabídce.

Registrovaný uživatel28. února 2021

Dvě rychlosti. Vyndavací kartáč. Výkon, údržba. Spokojenost

Registrovaný uživatel27. února 2021

- mobilita, vždy je po ruce - jednoduché skladování bez dokování - účinný turbokártáč

- složitější čištění nádoby, ale to jsem očekával

- slušná muzika za přijatelné peníze (já koupil v akci za necelé 3k) - důležité bude jak dlouho vydrží akumulátory, což ukáže čas...