Tichý chod, snadná ovladatelnost

Výkon
Není to Čína, vyrobeno v Maďarsku
Seřizování výšky sečení-mechanismus
Ergonomická rukojeť
Nechutná ji sekání vysoké trávy
Šroub na noži, není nijak chráněn
Cena.
Trošku ,,vachrlatá" kývající rukojeť
Sekal jsem vysokou trávu. Došlo k hromadění u otvoru do koše. Podle mě, kdyby ten otvor byl širší, nic by se nestalo. Na Alku 40 široký tunel, tady podle mě o třetinu užší. Při větším noži na Bosch, větším bubnu, oproti na Alko 40, by to mělo jinak vypadat. Při nízší trávě vše funguje ale perfektně, podle mě i tak, konstrukční chyba. Je lehká jako pírko. Sám jsem sekal meze, těžký terén a díky perfektní rukojeti a taky nízké váze, to šlo samo.Složíte ji jedna báseň, jde vidět, že tady někdo na tohle myslel. Kupoval jsem ji jako EU výrobek, jako nejméně hlučnou. A to se taky potvrzuje. můžete s ní dělat i několik hodin bez problému.Je taky výkonná, nestalo se mi, že by v otáčkách se někak zpomalovala. Rukojeť se kývá, z důvodů možnosti složit sekačku na minimum. Kývání jsem zpevnil plastovou zubatou páskou. Snad to časem vydrží.Takže nakonec koupě nelituji, ta vyšší cena je na výrobku znát.
Editovat