Elektrická, digitální, pevná, nerez, s grilemDomácí elektrická udírna s vylepšenou izolací pro dosažení vyšších teplot. Ideální i pro klasické grilování low and slow - klasické americké grilování při nižších teplotách, které zajistí, že je maso dokonale propečené a rozpadá se na jazyku.
Domácí elektrická udírna s vylepšenou izolací pro dosažení vyšších teplot. Ideální i pro klasické grilování low and slow - klasické americké grilování při nižších teplotách, které zajistí, že je maso dokonale propečené a rozpadá se na jazyku. Ideální např. pro přípravu burgerů z trhaného masa. Dvojitá topná spirála s maximálním výkonem 1000 W se výborně hodí i pro grilování v udírně. V udírně je možno dosáhnout až 150 °C - to je dostatečné pro uzení i pomalé grilování. Vybavena digitálním ovládáním pro maximální komfort při uzení a grilování. Udicí komora má objem 70 litrů - ideální pro menší rodiny nebo skupiny přátel. Do udicí komory je možné umístit až 6 polic pro maso, klobásy nebo sýry k uzení a grilování. V udírně jsou jako palivo použity udicí piliny - bukové.