Péče o zubní náhradu Recenze Blend-a-dent Plus Dual Power fixační krém 40 g

Recenze Blend-a-dent Plus Dual Power fixační krém 40 g

Blend-a-dent Plus Dual Power je fixační krém bez příchuti, který zvyšuje stabilitu zubní náhrady a posiluje sílu skusu až o 63 %. Krém zabraňuje pronikání zbytků jídla pod zubní náhradu a ochraňuje sliznici před mechanickým poraněním zubní náhradou. Poskytuje zubní náhradě stabilitu po celý den. Klinické výzkumy dokázaly, že fixační krém na zubní náhradu Blend-a-dent značně zvyšuje sílu skusu.

stanislava.podhorska6. května 2025

není pro mne, ale pro partnera, který jinou značku nepoužívá

janko.zagros4. ledna 2025

nemám kvalitní náhradu, ale tento produkt mi dovoluje 24 hodin být v klidu a pohodě produkt používám denně pro mě by mohl být ještě silnější

bylo by dobré najít prostředek jak ho vypláchnout rychleji

je velmi spolehlivý k účelu používání a neumím si představit něco jiného. ostatní podobné výrobky mi vůbec nevyhovovaly a byli drahé!

Registrovaný uživatel25. dubna 2022

Dobře drží

Registrovaný uživatel23. března 2022

Produkt má výborné ahezivní účinky pro upevnění dentální protézy Produkt používám denně

žádné jsem neshledala

Tento typ produktu nenabízí ani lékárny ani drogerie. V nich hraje prim fixační krém Corega, který mně nevyhovuje. Prosila bych rozšířit distribuci.