Recenze Bissell 2602D Icon Pet

Bissell Icon má vysoce výkonný digitální motor a 25V lithium-iontovou baterii, které společně poskytují až 50 minut bezdrátového úklidu. Zapomeňte na zamotané vlasy a chlupy na inovativním rotačním kartáči. Díky svým kompaktním rozměrům vysavač zachytí vlasy a jiné nečistoty pod postelí a jiným nábytkem. Osvětlený LED profil podlahové hubice vám pomůže odhalit jakýkoliv vlas, nebo chlup po…

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Hodně příslušenství

Vzhledem ke kvalitě, vysoká cena Malá výdrž baterie Vyšší hmotnost

Tímto vysavačem jsme dost zklamání a to z několika důvodů. Prvním je, že po pěti měsících používání, praskla aretace na spojnici tyče a horní části - motoru. Prodejce - Mironet, s námi vyběhl jako s horkým popelem, reklamaci neuznal z důvodu mechanického poškození. To, že to bude zřejmě konstrukční vada je nezajímá. Aretace je asi 2 mm a drží kovou tyč s vysávací hlavicí a hlavní část, motor se zásobníkem na prach, takže o její trvanlivosti se dá pochybovat. Lépe se k problému postavil zastoupení Bissell v ČR a poslali nám nový díl v rámci reklamace. Je otázkou, kdy to praskne znova... Další důvod našeho zklamání je nízká výdrž baterie. To je cca 20 min. Další problém je, že vysavač za sebou nechává nevyluxované drobky. Takže se k tomu musí člověk několikrát vracet a nakonec vzít smeták. Další problém je v rotačním kartáči. Ten totiž smetí rozmetá kolem, na všechny strany, ale nevysaje. Takže jedno místo luxujete několikrát dokola,než vám dojde baterie a zase nezbyde, než vzít smeták. Od vysavače za více než 5tis Kč jsem čekala daleko lepší výsledky. Toto byla nejhorší investice do spotřebiče. Lepší službu nám dělal předchozí Aku vysavač za 1800. Bissell tedy nikdy více.

Registrovaný uživatel11. září 2022

Velmi dobře vysává kočičí chaloupky z koberce a snadné ovládání, na nečistoty na lině posvítí a krásně jsou vidět

Registrovaný uživatel31. července 2021

Přesně podle představ.