Špatně vysává!!

Špatně vysává!!
Nedoporučuji vyhozené peníze!!
Saje přes síto
Nefunkční pojezd
Dno bazenu nikdy nebylo cistsi.
Dodavane redukce nejsou prilis univerzalni. bylo treba poridit redukci k vystupu (trysce) z filtrace.
Oproti rucnimu vysavaci (pripojenemu ke vstupu filtrace) neviri tolik necistoty, ale skutecne je spis "vysaje". Ovsem aby funoval dobre, je nutne se nejprve s nim trochu naucit. Mam vykon filtrace v dolni ctvrtine pozadovaneho vykonu a bazen v delce, ktera je vzhledem k delce hadice vysavace maximalni.
Je traba dobre nastavit plovaky na hadici (treba cerpat ze zkusenosti) a otaceni kolecek (na to take neexistuje univerzalni navod). Take je nutne, aby bylo dno bazenu rovne. Zmuchlana folie na dne je pro nej prekazkou, kterou umi zdolavat pouze v pripade, ze nema plny kos (to znamena spis hodne malych necistot po stranach kose, ktere ucpavaji pory a tak snizuji vykon). Podobne mu vadi i zanesena filtrace (takze procistit vycistit filtraci, nebo prepnout na volnou cirkulaci).
Cena je super, proto i kvalita odpovídá ceně
Nenasává, nejezdí. Návod k ničemu, vyzkoušeli jsme všechno, budu vracet.
Nefunguje, vůbec nejezdi po dně bazénu a stojí na mísťe.
Nejezdí,filtraci mám 7000 l/h.Nefunguje
Vyhozené peníze
bohuzel zadne
nefunguje jak ma, nejezdi. Pouzivam silnou filtraci prostar4, ale ta to neutahne. Pro klasicke velikosti nadzemnich bazenu tedy neni vhodny.
Po prohl
Bazénový vysavač jsem neodebral ale koupil jsem si na prodejně i jiné zboží, mimo jiné kameru ve zpětném zrcátku s kamerou při couvání. Jenomže zadní kamera, i při správné instalaci, nezapíná záznam.......
Údržba bazénu se zjednodušila.