Pekáč je pěkný, velký a praktický - může se ppéct jak v pekáči, tak ve víku. Vejde se do něj husa.

Pekáč Belis 42 cm černý je pro většinu uživatelů praktickým a kvalitně zpracovaným nádobím s velkým objemem. Vyniká schopností rovnoměrného pečení a víceúčelovým využitím. Někteří zákazníci však upozorňují na rozdílnou kvalitu plechu a vyšší hmotnost, která může být při manipulaci nevýhodou.
Velikost, největší pekáč na Husu jaký jsem kdy viděl, opravdu obří...
Konečně velikost jakou jsem léta hledal a našel až zde. Husa o velikosti šesti kilo v pohodě!!!
Slabý plech, kvalita neodpovídá firmě Belis. Úplně obyčejný jako ze supermarketu.
Velký pekáč na pořádně vykrmenou husu
Poctivé smaltované nádobí
Oproti nerezovým pekáčům peče i ze spod
Je trošku težší, takže když přidáte ještě maso nebo cokoli jiného, trošku se pronese, ale stím se u smaltu musí počítat.
Doporučuji zkontrolovat rozměr trouby, jen tak tak se nám tam vešel, ještě že má ouška do boku.
Velký hrnec, kvalitní smaltování...
Spokojenost, na vaření kynutých knedlí a hlavně na svíčkovou...
Jednou vyzkoušeno a zatím super
Pekáč koupený jako dárek pro syna,radost veliká,již drive koupený stejný,ale větší pekáč na maso,tento jako doplněk na vaření knedlíků,takže veliká spokojenost,,poklice dost hluboká i na pečení ,prostě maximální využití!!!!
Velice vstřícný přístup k zákazníkům,mohu jedině doporučit!!!