Recenze Barny`s Active Aloe vera Forte 500ml-dvojbalení

Recenze Barny`s Active Aloe vera Forte 500ml-dvojbalení

Lékárenská Aloe vera - když se věda spojí s přírodou. Není uměle zahušťovaná - vyrobeno ze 100% gelu. Přispívá k pročištění organizmu. Pomáhá při problémech se zažíváním.

simi1. února 2025

tento produkt používám na podporu trávení a imunity ,,, a funguje skvěle ,,, vybrala jsem si ho z duvodu ,, že dáte jen malé množství-je tam odměrka do sklenice vody a vypijete ,, žádné velké tablety ,, nic,, užívám ráno a večer ,,, a po měsíci se cítím lépe ,, výhoda je ,, že je cenově dostupný ,,..zde platíte kvalitu ,, ,,

skvělý produkt

alena.koukal10. ledna 2025

Ho in on in

Registrovaný uživatel1. ledna 2025

Mám s tímto velmi kvalitním produktem dlouholeté zkušenosti. Užívám ho dle potřeby, v průměru přibližně třikrát ročně.

Helena.Zikova0223. listopadu 2024

Vybrala jsem si ho protože je dobrý , cenově dostupný a navíc pomáhá.

Vladana18. dubna 2024

Nejvic mi pomaha na problemy se zaludkem. Uzivam pravidelne.

mares18. března 2024

Aloe vera je léčivá rostlina, která má nepochybně příznivý vliv na zdraví člověka. Koupil jem si jí u vás proto, že dofám, že to co inserujete o kvalitě je pravda. Používám jí příležitostně, když cítím zažívací potíže, tak 2x do týdne. Na jaře si udělám takovou 10 denní intenzivnější kůru na pročištění organismu. To používám tak dva kalíšky denně ráno a večer. Doporučuji ji i rodiným příslušníkům, ale nevím, zda na má doporučení dají a taky užívají.

e.horalkova22. února 2024

Užívám již dlouho, mám špatné trávení, užívám hlavně ráno na lačno. Pročistí to celé tělo. Jsem s tímto výrobkem spokojená.

Výborný na detoxikaci.

srdcee2. února 2024

hodnota kvality je vysoká

Již dlouhodobě užívám a neměnila bych za jiné podobné produkty...které jsem vyzkoušela

Registrovaný uživatel17. srpna 2021

Pouzivam dlouhodobe a jsem spokojena

Registrovaný uživatel7. března 2021

Na doporučení jsem si výrobek koupila a jsem s ním spokojená