Forma na pečení Recenze Banquet Red Culinaria 268730 forma na beránka 30 x 16 x 9,5 cm

Recenze Banquet Red Culinaria 268730 forma na beránka 30 x 16 x 9,5 cm

Silikonová forma Banquet Red Culinaria 268730 na beránka o rozměrech 30 x 16 x 9,5 cm je ideální pro pečení různých druhů těst. Díky svému materiálu nedochází k připékání těsta na stěny formy, avšak doporučuje se lehké vymazání formy kvůli jejímu členitému povrchu. Tato forma je vhodná nejen pro piškotová a třená těsta, ale také pro kynutá těsta. Silikonové formy jsou známé svou lehkostí a…

korinkovajanas11. května 2025

Forma se při pečení prohnula k jedné straně. Měli jsme beránka s menším nádorem. Zlatá kameninová forma po babičce.

jane.B18. prosince 2024

ze silikonových forem se po upečení dobře vyklápí

Registrovaný uživatel22. dubna 2022

Jsem spokojená, ráda peču v silikonových formách Nepřipaluje se těsto, lehce se vyklápí Beránka peču jen na velikonoce, ale bábovku často

Registrovaný uživatel20. května 2021

Nepřišla mi ta kovová konstrukce, jinak dobrý

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

s tímto výrobkem mám dobré zkušenosti z minulých let. Silikonová forma je lehká ,nemusí se vymazávat,dobře se s ní peče.

Mohu vřele doporučit!

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Krasne se vyklopi z formy.

Pouzila jsem ho na slehackoveho beranka, na nadivku a udelala jsem do neho i vajecnou tlacenku vse se krasne vyklopilo nez vymazavani.