Recenze Balanční podložka Insportline Dome mini

Balanční podložka inSPORTline Dome mini je všestranným doplňkem pro aerobní a balanční cvičení. Napomáhá k rozvoji koordinace pohybu, aktivizaci a posílení stabilizačních svalových partií uložených v hlubších vrstvách. Hlubší svalové vrstvy se velmi obtížně procvičují a díky balanční podložce to pro Vás nebude žádný problém. Cvičení na balanční podložce inSPORTline Dome mini napomáhá odstraňovat…

Lucie20. února 2024

Balanční podložka splňuje moje očekávání. Používám každý den. V balení byla i pumpička a náhradní špunt a ukázka cvičení. Po nafouknutí vzduch drží a neuchází. Jsem velice spokojena. Má střední velikost, tak se vejde i do malého prostoru a nezabírá místo. Mohu doporučit.

Registrovaný uživatel30. srpna 2023

velice skladný, dobrý materiál, vhodný jak pro dospělé, tak i děti. není tak stabilní jako velké balanční podložky, proto je potřeba trochu opatrnosti v začátcích, klidně být někde u zdi/křesla k opření.

jsme spokojeni

Registrovaný uživatel1. října 2021

Da se cvičit podleobrazku

Zatím jsem nenašla zapory

Registrovaný uživatel5. března 2021

Přijatelná cena Rozumná velikost Celkem dobře se na něm cvičí Snadno se nafoukne přiloženou pumpičkou

Mám vadný kus. Vzduch uchází a nikoliv ventilkem, ale ve spodní desce!!! Po několika hodinách by se musel nafukovat znova.

Registrovaný uživatel18. února 2021

Velmi snadné nafouknuti, mensi, výborná pomůcka na cviceni

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Po hodinovém cvičení jsme balanční podložku dofoukli a v noci praskla u nafukovacího ventilu, takže teď nemáme na čem cvičit. Zkusíme balanční podložku reklamovat.

Registrovaný uživatel14. června 2019

Je lehká.

Už podle názvu má menší průměr.

Asi se hodí spíš pro ženy, protože velký chlap by se na ni asi nevešel.