Žlutá ředkev, známá rovněž pod názvem „takuwantaro“ nebo jako „daikon“, se využívá často v tradiční japonské kuchyni. Skvěle obohatí vaše čerstvě připravené Sushi Maki nebo Uramaki. Je určená k přímé spotřebě, stačí ji vybalit z vakuového sáčku, otřít a nakrájet do sushi rolky. Obsahuje velké množství draslíku a vápníku a působí močopudně.
Informace o Asia Kitchen Oshinko nakládaná žlutá ředkev na sushi 350 g
Popis
Žlutá ředkev, známá rovněž pod názvem „takuwantaro“ nebo jako „daikon“, se využívá často v tradiční japonské kuchyni. Skvěle obohatí vaše čerstvě připravené Sushi Maki nebo Uramaki. Je určená k přímé spotřebě, stačí ji vybalit z vakuového sáčku, otřít a nakrájet do sushi rolky. Obsahuje velké množství draslíku a vápníku a působí močopudně. Její nasládlá chuť dodá sushi šťavnatost a pěknou texturu.