Zahradní skříň Recenze ArtPlast Free Line F101/B

Recenze ArtPlast Free Line F101/B

Plastová skříňka vyrobená z polypropylenu se vyznačuje vysokou odolností a nepotřebuje údržbu. Ideální do spíže, sklepy, dílny, garáže a pro veškeré venkovní použití. Je skvělý pomocník do všech prostor vaší firmy, domu, kanceláře, bytu, zahrady.

sarka30. května 2025

Lehká

Asi všechno, hrozný výrobek. Slabý plast, kroutí se, jediná vnitřní polička k ničemu, zkroucená, když cokoli vložím, hned vypadne. Zadní díl nedrží.

Vyhozené peníze

jirkamoudra20. května 2024

Skříňka je pěkná, jen zezadu úplně neseděli předvrtané dírky, ale je to plast, takže jsme si s tím poradili. Jinak po sestavení je skříňka v pohodě. Dále reaguji na předešlé recenze. Skříňku sestavoval 19 letý syn a držel se návodu na krabici. Takže jak někdo píše, že ani po hodině nedokázal skříňku sestavit - nechápu. Doporučuji.

jan sivi28. března 2024

Docela rébus to sestavit.Jednotlivé díly nejsou popsány,"návod" pouze obrázky na krabici,ze kterých nelze nic rozpoznat.Za pár hodin tápání jsem ještě nesestavil.Pokud něco spojíte a pak zjistíte,že jste dal jiný díl,je velký problém to vyndat.Díly jsou si podobné a i pro běžného kutila velký problém sestavit!Nechápu výrobce,že není schopen jednotlivé díly popsat písmeny.V tomto vidím problém a běžnému zákazníkovi nedoporučuji.

Uvidím,jestli to sestavím,nebo budu muset sehnat nějakýho odborníka a sestavení zaplatit.

petr.havel.st10. března 2024

Lehká a odolná skříňka,snadné složení

Registrovaný uživatel21. srpna 2023

jednoduché složení

není moc pevná, celá se viklá, do poličky nedávat rozhodně nic těžšího

uvidíme, jak dlouho vydrží

Registrovaný uživatel1. září 2022

Je to presne, co jsem na balkon hledala. Velikost mi vyhovuje a zda se (zatim) ze je velmi pevna. Pokud mate uzky balkon, tak tam krasne padne.

Akorat chci upozornit na to, ze sestaveni teto skrinky urcite netrvalo jen 10 minut, jak tvrdi na obalu a to jsem velice zrucna.

Urcite doporucuji.

Registrovaný uživatel29. července 2022

velikost skříně

kvalita plastů a zpracování tak tak odpovídá ceně

Registrovaný uživatel1. března 2022

Hodí se mi na lodžii, max. spokojenost.

Registrovaný uživatel14. prosince 2021

Prasklá dvířka

Registrovaný uživatel1. prosince 2021

Jsou schované věci jako v každé jiné skřínce

Tu smontujete, a při jakémkoliv použití čekáte že se vám rozpadne

Už bych si jí nikdy nekoupil. Kupujete zajíce v pytli

Registrovaný uživatel29. listopadu 2021

snadno složitelná po složení překvapivě stabilní navzdory materiálům

Zadní strana úplně nedosedla - na jedné straně vyšší o necelý centimetr. Jistící vruty šroubovány mimo značku. Absence poličky v pravé části.

Na balkoně slušně vypadající, plnící svůj účel.

Registrovaný uživatel9. října 2021

Pěkná, kvalitní skříňka na balkon.

Registrovaný uživatel10. srpna 2021

slušný návod na sestavení

Registrovaný uživatel30. července 2021

Kvalitní robustní odolná skříňka

škoda že není ve veselejších/světlejších barvách

Registrovaný uživatel23. ledna 2021

Super vypadá Hodí se na balkon Dobré zpracování

Registrovaný uživatel13. prosince 2020

Na obrázku vypadala pěkně.

Ve skutečnosti byla spleskaná z dílů, které k sobě nepasovaly a byl problém ji vůbec nějak sestavit! Jsme z ní otrávení! Bylo nutno díly upravovat, protože byly nejspíš z různých podobných výrobků.

V životě už od vás nic nekoupím!

VL.REHOR27. července 2020

velikost,kvalita