Vysavač Recenze Ariette 2761 2v1 Scarlett

Recenze Ariette 2761 2v1 Scarlett

Ariete 2761 2v1 je nový lehký vysavač energetické třídy A+ ideální pro čištění koberců, podlah, štěrbin a látek. Je praktický, univerzální a obsahuje odnímatelnou omyvatelnou nádrž. Disponuje cyklónovou technologií, která maximalizuje sílu sání. Je to skvělý pomocník pro čištění interiérů vozidel.

Registrovaný uživatel9. listopadu 2022

Vysoký sací výkon, trubice z hliníku, jednoduché čištění. Již jsme zakoupili druhý pro rodiče, osvědčil se.

Mohl by mít delší kabel.

Registrovaný uživatel1. října 2022

Mám krátce, mám ptáčky a další havěť. Používám denně, saje dobře a já skladný.

Registrovaný uživatel25. září 2022

Dobře se drží v ruce

Malá vykonost

Registrovaný uživatel17. září 2022

Doporučuji všem co chtějí dobré a kvalitní zboží.

Registrovaný uživatel11. září 2022

dobry produkt

Registrovaný uživatel7. září 2022

vysavač je super jsem spokojený už vám to píšu si po čtvrté

Registrovaný uživatel25. srpna 2022

Jednoduchá manipulace

Registrovaný uživatel30. července 2022

Lehky,vysava dobre.Pouzivam na jednu mistnost coz je dostacujici-nadobka je brzy plna.

Vysypat nadobku a oklepat filtr je dobre rovnou do popelnice,jinak si zaprasite nejen kos ale i okoli.

Slusny vysavac za dobrou cenu na male prostory

Registrovaný uživatel20. června 2022

Lehký, s nastavitelnou délkou sací trubice, dobře luxuje i koberce s mírně vyšším vlasem. Jednoduše přístupný ruční vysavač, super jednoduché vyprazdňování nádoby na prach. A má kabel, předchozí tyčové vysavače jsem měla dobíjecí, vždy byl problém s baterkou. Nová baterie je zbytečně drahá záležitost. Nemám kočky ani psy, nedokážu tedy posoudit účinnost tohoto produktu na jejich chlupy. Za mě hodnotím poměr cena x výkon jako výborný.

Registrovaný uživatel6. ledna 2022

výkon

regulace výkonu

Registrovaný uživatel1. ledna 2022

silný tah (s dodaným nástavcem asi až moc silný) není těžký je na šňůru (což byl jeden z požadavků při výběru)

mohla být trochu delší šňůra

Spokojenost, poměr cena výkon velmi dobrý

Registrovaný uživatel5. prosince 2021

Splnil všechna naše očekávání. Rozumný poměr cena - výkon-kvalita, jako příruční vysavač do kuchyně kde žijí dvě kočky prostě super.

Registrovaný uživatel18. června 2021

-Sací výkon skvělý -lehký

Koupeno do bytu 1+1, Chtěla jsem nějaký lehký, který vytáhnu místo koštěte. Splnil očekávání.

Registrovaný uživatel20. dubna 2021

- cena - jednoduchost - váha (je opravdu lehoučký) - skladnost - kvalita - sací síla

- nemá regulaci výkonu - nemá ani okénko, které ostatní vysavače mají a dala by se jím alespoň trochu snížit sací síla - občas padá trubice na vysávání, protože se jen silou nasune

Kvalitní a levný vysavač, kterému chybí regulace výkonu nebo aspoň otevírací okénko na zmírnění sací síly.

Registrovaný uživatel12. ledna 2021

Fajn vysavac za par kacek. Vyhovuje mi nadobka nahore. S vysavacem muzu v klidu zajet pod i za skrine. Coz s vysavacem, ktere maji nadobku dole, nemuzu. S pridavnym nadstavcem se dostanu i na vyssi mista. Má dobrou savost a jednoduchou udrzbu.

Co bych vytkla je kratsi kabel, ktery musim prepinat v kazdem pokoji.

Registrovaný uživatel16. listopadu 2020

Saje jako blázen, že nejde odtrhnout od koberce :)

Za ty peníze dobrý výrobek

Registrovaný uživatel15. listopadu 2019

Koupeno jako dárek k Vánocům, takže osobně neodzkoušeno, ale dle názoru lidí, kteří tento vysavač používají v mém okolí, jde o dobrý výrobek s poměrem cena/výkon..